Loading...

۱۳۹۱ مرداد ۲۱, شنبه

حلوا


مواد لازم :
روغن مایه و کره ( با هم )  ۱۰۰ گرم
آرد سفید گندم  ۱ پیمانه
شکر  ۱ پیمانه سر خالی‌
آب   ۱ و ۱/۴ پیمانه
زعفران دم کرده   ۱/۵ قاشق سوپ خوری
گلاب  ۱/۴ پیمانه


طرز تهیه :

شکر و آب را با هم در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا فقط شکر حل شود سپس به آن زعفران دم کرده و گلاب و بدلخواه یک عدد هل بریزید  . آرد را الک کنید و در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند این مرحله حوصله زیادی می‌خواد تا حلوای خوبی‌ داشته باشید اگر حرارت  را زیاد کنید آرد میسوزد و حلوای شما بوی بدی می‌گیرد باید با حرارت کم آرد را تفت دهید رنگ حلوا به این مرحله بستگی درد که شما چقدر آرد را تفت دهید اگر می‌خواهید حلوای سیاه داشته باشید بهتر هست که از آرد نان سنگک یا آرد سبوس دار آن را درست کنید . وقتی‌ که رنگ آرد به رنگ دلخواه شما رسید کره و روغن را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید تا به خورد آرد بروند در این مرحله باز هم بزنید تا کره و روغن که ریختید یعنی‌ وقتی‌ به خورد آرد رفتند با هم زدن مدام دوباره آرد آنها را پس دهد و حالا آرد را در آن تفت دهید . با حرارت ملایم که آرد خوب تفت بخورد از حرارت بردارید شربت سرد شده را به آن اضافه کنید سریع هم بزنید یعنی‌ با پشت قاشق آرد را به خورد شهد بدهید تا یک حلوای یکدست داشته باشید یعنی‌ اینکه حلوا یکپارچه از ظرف جدا شود . در ظرف بریزید و تزئین کنید . فقط اگر حلوای کم شیرین دوست دارید میزان شکر را ۳/۴ پیمانه تغییر دهید .


۵ نظر:

  1. طبق معمول عالی ؛ خسته نباشی گل گلی

    پاسخحذف
  2. برای ۱۰۰ گرم روغن چه پیمانه‌ای استفاده میکنید چه مقدار؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. رزا جان تقریبا ۱/۲ پیمانه سرخالی میشه

      حذف