Loading...

۱۳۹۱ مرداد ۲۵, چهارشنبه

مافین گیلاس



مواد لازم :
آرد  ۲۵۰ گرم 
بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری 
بکینگ سودا  ۱/۲ قاشق چایی خوری 
شکر  ۱۲۵  گرم 
وانیل  ۱/۲ قاشق چایی خوری
تخم مرغ  ۲ عدد 
باترمیلک  ۲۵۰ گرم 
روغن مایع  ۸۰ میلی‌ لیتر 
گیلاس هسته در آورده ۴۰ عدد 





طرز تهیه :
ابتدا آرد ، بکینگ پودر و بکینگ سودا را با هم الک کنید . باتر میلک ، روغن مایع ، شکر وتخم مرغ ها و وانیل را با هم در ظرفی‌ بریزید و هم بزنید آرد را کم کم اضافه کنید . مایه را در قالب مافین کاغذ گذاشته به طور مساوی ۳/۴ هر قالب رو پر کنید روی هر کدام ۳ یا ۴ عدد از گیلاس که هسته اون رو در آوردید بگذارید . قالب را در فر ۱۸۰ درجه حدود  تقریبی ۲۵ دقیقه قرار دهید . دوستان عزیزی که در ایران هستند و به باتر میلک دسترسی ندارند میتوانند از مخلوط کردن ۱/۲ پیمانه شیر با ۱/۲ پیمانه ماست مخلوط شده استفاده کنند و نکته دیگه اینکه به جای بکینگ سودا از جوش شیرین استفاده کنند . در ضمن بگم این گیلاس‌ها رو که توی عکس می‌بینین من و دخترم چیدیم خیلی‌ هم خوشمزه بود . خودمونیم میوه‌ای که آدم  خودش از درخت میچینه خوردنش یک لذت خاصی‌ داره . جاتون خالی‌ دوستان عزیزم .



۲ نظر:

  1. به به .. نوش جون عارفه جون، خیلی دوسشون دارممممممممممممممم اینا رو

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسیییییییی عاطفه جون . جات خالی‌ عزیزم .

      حذف