۱۳۹۱ دی ۱۶, شنبه

قطاب


 مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
پودر قند ۱/۲ قاشق سوپ خوری
ماست ۱/۴ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چایی خوری
آرد به میزان لازم
مواد میانی قطاب :
پودر بادام یا پسته  ۵ قاشق چایی خوری
پودر قند ۵ قاشق چایی خوری
پودر هل ۱ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
زرده تخم مرغ و کره را با هم زن برقی هم زده سپس پودر قند و هل را اضافه کنید ، ماست را هم بیفزاید مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری درست شود که به دست نچسبد خمیر را در دمای محیط ۲ ساعت استراحت دهید . برای مواد میانی تمام مواد را با هم مخلوط کنید . خمیر را با وردنه نازک پهن می‌کنیم با کاتر گرد قالب بزنید از مواد میانی ۱ قاشق چایی خوری وسط خمیر می‌ریزیم لبه خمیر را روی طرف دیگه برگردانده و با دست لبه را چین میدهیم قطاب‌ها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید سپس بعد از پخت در پودر قند بغلطانید .


۵۰ نظر:

  1. عارفه جان من خیلی وقته به وبلاگت میام و از غذاهای خوشمزه ای که میزاری استفاده میکنم . خانمی خیلی با سلیقه هستی.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم سپیده جون که من رو قابل میدونی‌ و سی میزنی عزیزم دوست عزیزم . لطف دارید شما عزیزم .

      حذف
  2. خیلی قطاب دوست دارم ؛ خیلی زیاد ، اما هنوز خودم ندرستیدم ، مرسی از دستور دوستم :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت رز جونم . من همینطور ولی‌ خیلی‌ مدل سرخ شدنیش نه به دلیل عذاب وجدان بعدش ولی‌ عاشق مدل فریش هستم . حتما درست کن عزیزم .

      حذف
  3. عاشقشم م م م م یومی ی ی ی ی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. جات خالی‌ گیلدا جون . ممنونم عزیزم .

      حذف
  4. عارفه جونم چقدر تو هنرمندی بانوووو!!!!!!
    تو فر خیلی عالیه! می درستمش عزیزم!
    ممنونم برای این رسپی عالی!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت شبو جونم .
      بدرست عزیزم . نوش جونت .

      حذف
  5. هوووووووم به به دستت درد نکنه من عاشقشم

    پاسخحذف
  6. سلام عارفه جان.
    واااای من الان یه آدم خوشحالم. بالاخره نون پیتام درست شد :)))) این بار یه فر دیگه امتحان کردم و شد. واقعا عالی و معرکه شدن. انقدر زود و به موقع پف کردن که قشنگ اشک شوق در چشمام جمع شده بود! :)
    بازم متشکرم ازت عزیزم. :***
    راستی! عکسش رو اینجا هم گذاشتم
    http://s-rashidi.com/?p=3570

    پاسخحذف
  7. سلام عزیز دلم .
    خیلی‌ خیلی‌ خوشحالم که خوب شد . نوش جونتون خانمی .

    پاسخحذف
  8. دستتون درد نکنه دستورتون بسدار عالی ، ساده وقابل اجراست حتماً درست خواهم کرد چون همیشه فکر می کردم درست کردن قطاب باید مشگل باشه .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خوشحالم که دوست داشتید دوست عزیزم . از الان نوش جونتون .

      حذف
  9. ممنون دوست عزیز می شه بگیین حدودا چقدر آرد ریختین ؟ ؟ ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. زینب جان من نصف مواد درست کردم شاید آرد تقریبا ۱ پیمانه ریختم . تو خودت استادی عزیزم در حدی که خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نچسبه کافی‌ هست .

      حذف
  10. عارفه جون مثل همیشه هنرمند.عالییبود

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ ممنون شیوا جون لطف دارید شما عزیزم .

      حذف
  11. merci az recept faghat mastesh che masti bashe behtare.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم دوست عزیز . عزیزم ماست معمولی‌ . من از ماست معمولی‌ ۱/۵ % چربی استفاده کردم .

      حذف
  12. ممنون به نظر خیلی راحت و خوشمزه میاد امیدوارم منم بتونم به این خوبی در بیارم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. حتما میتونی‌ مریم جون . واقعا همونطور که به نظر میاد ساده و راحت هست . ممنونم عزیزم .

      حذف
  13. عارفه جان بسیار عالیه
    ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم لیلا جون . خوشحالم که پیش من اومدی لیلا عزیزم .

      حذف
  14. ممنونم, عالی بود، فقط یه سوال: میشه بدون استفاده از فر درست کنیم؟ ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم . دوست عزیز بله میتونید به جای در فر‌ گذاشتن اون را در روغن سرخ کنید .

      حذف
  15. سلام،
    ممنون از دستورتون. منم همیشه ماتم داشتم برای سرخ کردن ، مخصوصا که از بوی سرخ کردنی حالم بد میشه. بازم خیلی ممنون.
    فقط یک سوال، چند دقیقه تخم مرغ رو با همزن می زنید؟ در حد کیک یا فقط در حد مخلوط شدن؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم دوست عزیز . عزیزم فقط در حد مخلوط شدن باید هم بزنید .

      حذف
  16. in dastoor copy az roza montazami nist? dastet dard nakoneh keh khoob copy mikoni. bi zahmat in nazare manam bezar keh baghieh bebinan. albateh ageh nemitarsi aberoot bereh.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اخه دوست عزیز و ترسو که بطور ناشناس میای و کامنت میذاری و واقعاً من متاثر از این همه شجاعت تو هستم که امروز از صبح پا شدی و با کامنتات داری عقده‌ای بودنت رو نشون میدی . از دست تو آدمهای حسودی این قدر کشور ما گل و بلبل شده )))!!!! خانم نچندان محترم دیدی که حداقل از تو شجأع تر بودم کامنتت رو منتشر کردم . من مثل تو از ایران با خودم کتاب استاد روزا منتظمی تا کانادا )))))) نبردم . این قطاب رو از روی رسپی که تو کلاس شیرینی پزی بهون دادند درست کردم رسپی که من براش پول دادم ولی رایگان در اختیار علاقمندان این کار قرار دادم . حالا استادمون از روی کتاب استاد منتظمی به ما یاد داده باشند اون میدونه و خودش . من مثل شما غذاهام رو از کتاب استاد منتظمی درست نمیکنم که حفظ باشم . واقعا از این همه دید منفی‌ که دارید متاسفم .

      حذف
  17. عارفه عزیز من تصمیم دارم از دستور قطابتون استفاده کنم اما چند تا سوال داشتم. یکی اینکه تو دستور اشاره نکردید بیکن پودر را چه موقع باید استفاده کرد؟ باید به ماست اضافه کرد یا ارد؟ دیگه اینکه با این دستور میشه خطاب ها را سرخ کرد؟ نوع خمیرش طوری نیست که مشکلی پیش بیاد موقع سرخ کردن؟ و در اخر اینکه با این دستور این تعداد قطابی میشه که تو عکس هست؟ چون نمیخوام خیلی زیاد درست کنم میپرسم.
    شرمنده که خیلی سوال کردم.
    فریبا یا همونی که هفته پیش راجع به کوکیز کلی سوال پرسیده بود باز هم ;)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فریبا جون عزیزم بله میشه سرخشن کنی . من این تعداد رو با نصف مواد درست کردم . عزیزم ممنونم که یادم انداختی الان درستش می‌کنم بکینگ پودر را همراه آرد اضافه میکنی‌ . دوشمنتون شرمنده عزیزم . خیلی‌ هم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم .

      حذف
  18. salam arefeh jan man jadidan ba saitet ashna shodam va khili khoshhalam .1 soal dashtam dar morede ghotab man 2 bar ghotab dorost kardam na ba dastor shoma vali ta hododi shabih bod .man yek moshkeli keh dashtam in bod keh vaghti khamir ro baz mikardam va ghaleb mizadam shoro be jam shodan mikard mikhastam bedonam in baray shoma ham pish miyad ya na ?va chera baray man pish miyad ba tashakor.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ستاره عزیز احتمالا محیطی‌ که خمیر رو استراحت یا ورز و پهن میکنی‌ سرد هست . یا اینکه آرد زیاد به خمیر میزنی‌ . این دلایلی هست که به ذهن من میرسه .

      حذف
  19. سلام عارفه جون ممنونم از سایت مفیدت . این سوال که ستاره جون پرسید در موردجمع شدن خمیر برا منم همیشه پیش میاد علتش چیه؟ چیکار میشه کرد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مریم جون احتمالا محیطی‌ که خمیر رو استراحت یا ورز و پهن میکنی‌ سرد هست . یا اینکه آرد زیاد به خمیر میزنی‌ . این دلایلی هست که به ذهن من میرسه .

      حذف
  20. سلام و مرسی از دستور این شیرنی . فقط کاش به جای پیمانه وزن مواد اولیه هم بود ..
    مرسی

    پاسخحذف
  21. salam man ghablan dorost kardam khoshk shod dali khoshk shodan chiye mamnon misham javab bedin

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. شاید زیاد توی فر گذاشتید و دلیل دیگه اینکه خمیرش رو نازک پهن کردید .

      حذف
  22. عارفه جون میشه لطف کنی بگی با این مقدار مواد حدودا چند تا قطاب درمیاد؟ مرسی گلم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم یادم نمیاد من اینها رو ٣ سال پیش درست کردم !!!!!

      حذف
  23. سلام عارفه عزيز من وقتى خمير قطاب را پهن ميكنم كه قالب بزنم مدام جمع ميشود علت چيست خانوم با سليقه ميشه كمكم كنى؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم علت جمع شدن خمیر موقع وردنه کشیدن دو دلیل میتونه داشته باشه یا آرد زیاد زدید یا کره رو زیاد ریختید .......

      حذف
  24. Dasteton dard nakone alea mn khily alaqe darm ba shereny dorst kardan

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش میکنم عزیزم . خوشحالم که شاید کمی تونسته باشم در رابطه با شیرینی پزی به شما کمک کرده باشم ...

      حذف
  25. Mamnon az shoma alea man khily be shereny dorost kardn alaqe darm kareton alea

    پاسخحذف
  26. ممنون از این دستور سالم قطاب

    پاسخحذف