Loading...

۱۳۹۱ اسفند ۱, سه‌شنبه

لوف گوشت و سبزیجات


مواد لازم برای خمیر لوف :
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن مایه ۵ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ۳ قاشق چایی خوری
نمک ۱ قاشق چایی خوری
آرد ۳ پیمانه
مواد لازم برای مواد داخل لوف :
تره فرنگی ۱ساقه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
هویج ۱ عدد متوسط
کلم بروکلی ۷۵ گرم
فلفل دلمه‌ای زرد ۱/۲ عدد
کنسرو ذرت ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
سٔس سفید ۱ پیمانه
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای اگوش :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق چایی خوری
شیر ۱/۲ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
تمام مواد خمیر به جز آرد را با هم مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد خمیر را دردمای محیط ۱ سأعت استراحت دهید . بعد از این مدت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید داخل قالب لوف را چرب کنید خمیر را داخل آن جا بندازید به طوری که دیواره‌های قالب را بگیرد  . مواد گوشت و سبزیجات را که آماده کردید وقتی‌ که سرد شد سٔس سفید را با آن مخلوط کنید کف خمیر در قالب کمی‌ پنیر بریزید سپس نیمی از مایه گوشت و سبزیجات را ریخته روی آن دوباره کمی‌ پنیر بریزید مابقی مایه گوشت و سبزیجات را بریزید روی آن را کاملاً با پنیر بپوشانید ( برای مواد داخل لوف از هر موادی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید ) .روی لوف را هم با خمیر بپوشانید از اضافات خمیر می‌توانید گل درست کنید و روی آن را تزیین کنید سپس تمام مواد اگوش را مخلوط کنید روی لوف با برس بزنید من کمی‌ خشخاش روی خمیر ریختم و در فر‌ ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید . برای درست کردن مواد داخلی لوف ابتدا تره فرنگی‌ را کمی‌ تفت دهید گوشت را اضافه کنید کمی‌ که رنگ آن تغییر کرد به آن زردچوبه و نمک و فلفل را بیفزایید هویج نگینی خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس به ترتیب قارچ خورد شده و کلم بروکلی و فلفل دلمه‌ای نگینی خورد شده و ذرت را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا آب سبزیجات کاملا کشیده شود .


۱۸ نظر:

  1. WOW چه شيك و خوشگل موشگله ***
    حتما يكتا جون كلي ذوق كرده از خوردنش <3
    نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ ممنون لاله جون .
      جالبه که الان خواستم جواب بدم به کامنتها یکتا پیش من نشسته بود میگه مامان اینو تو درست کردی !!!! من چرا یادم نمیاد )) یعنی‌ من خوردمش !!!!! . این عکس مال خیلی‌ وقت پیش هست خانم اصلا یادش نمیومد .

      حذف
  2. وای عارفه جان چقدر تمیز درآوردی ، به به ، نوششش جونتون باشه :***

    پاسخحذف
  3. وای عارفه جون ،خیلی هوس انگیز و قشنگ شده ،حتما خیلی هم خوشمزس ،دستتون درد نکنه.

    پاسخحذف
  4. وااااااای مادر عجب چیزی درست کردی عااارفه...من غشیدم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای جونم . مرسیییییییییییییییی عزیزم .

      حذف
  5. اوه ه ه ه خدای من این چه شکیل و خوشکله ..... دلم خواست
    عرفه جون ١ ایراد از کارهات بگیرم که خیلی وقته میخواهم اینو بگم
    حیف که عکس کارهات مرحله به مرحله نیست ، آخه خیلی چیزها رو میشه از رو عکس حس کرد و فهمید
    حیف این وبلاگ نیست که کاملترش نکنی
    البته ببخش منو ، چون کارهات خوب و زیباست ، میخواهم بهتر از این بشه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت بشم گیلدا جون . چی‌ رو ببخشم عزیزم از لطفت و مهربونیت هست عزیزم . میدونی‌ که گیلدا جون برای شرایطی که دارم خیلی‌ اینکار برام سخته ولی‌ به روی چشم عزیزم .

      حذف
  6. واي چقده خوشگله! يك دل نه صد دل عاشقش شدم!

    پاسخحذف
  7. سلام ، اين غذا ها و دسر ها رو نميشه بدون فر درست كرد ...!؟ مثلا با ماكروويوو يا شيريني ها رو با كيك بز ...!؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه متاسفانه دوست عزیزم نمیشه بدون فر‌ درست کنی‌ در میکروفر هم کیک‌های که میشه درست کرد دستورهای خاص خودشون رو دارنند . عزیزم پیشنهادی که من می‌تونم به شما داشته باشم که خودم هم از اون استفاده می‌کردم خریدن یک آون تستر هست که خیلی‌ هم کیفیت کیک‌ها و شیرینی و غذاهای که توش درست میکنی‌ خوب میشه .

      حذف
  8. من متوجه نشدم قالب لوف،برای خودش قالب خاصی هست؟ایکاش مرحله به مرحله بود.چون سوالم اصلا" نمدونم چطور بنویسم!
    به هرحال دستتون درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم قالب لوف به مستطیلی شکل هست . به همین شکلی که خود این غذا داره دقیقا قالب همین شکلی بود .

      حذف
  9. salam
    in aliii bood man dorost kardam . tamesh fogholade bood.
    mamnoon

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. محبوبه جون خوشحالم که دوست داشتی . ممنونم که از دستورهای من استفاده میکنی‌ .

      حذف