۱۳۹۲ اردیبهشت ۶, جمعه

رول کاکائویی


مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ولرم ۲۵۰ میلی‌ لیتر
شکر ۵۰ گرم
خمیر مایه خشک ۱ بسته
کره ۷۵ گرم
نمک ۱ قاشق چایی خوری
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
مواد میانی :
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۸ قاشق سوپ خوری
اگوش :
شیر ۷۵ گرم
کره ۲۵ گرم


 طرز تهیه :
خمیر مایه را در شیر ولرم همراه با ۱ قاشق چایی خوری شکر بریزید ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا عمل آید . آرد ، شکر ، نمک را با هم مخلوط کنید سپس به آن کره و تخم مرغ را اضافه کنید . مخلوط شیر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید خمیر را ورز دهید تا یکدست شود . سپس در ظرف چرب شده بگذارید و در دمای محیط ۲ ساعت استراحت دهید . پس از این مدت دوباره کمی‌ خمیر را ورز دهید با وردنه خمیر را به شکل مستطیل باز کنید روی آن مخلوط پودر کاکائو و پودر قند را بریزید سپس رول کنید و با فاصله ۲ سانت از هم برش دهید . رولها را با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید پس از این مدت روی رولها مخلوط شیر و کره آب شده با برس بزنید دوباره در فر ۱۵ دقیقه دیگر قرار دهید .


۲۸ نظر:

  1. vay khodaya che khoshmazaaaaaaaaaas
    Dastet dard nakone arefe joon

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت لیلا جون عزیزم . همیشه به من لطف داری مهربونم .

      حذف
  2. دستتون درد نکنه عارفه جون ،خیلی خوشمزه به نطر میان .تو خونه ی ما چون رابطه ی خوبی با کاکائو ندارن فکر کنم بتونم به جای کاکائو از دارچین و شکر با کمی هل استفاده کنم.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم عزیزم . دقیقا ارغوان جون با این ترکیب که گفتی‌ هم خیلی‌ خوشمزه میشه عزیزم .

      حذف
  3. چه خوشگل و خوشمزه! خيلي دلم خواست عارفه جون! دستاي گلت درد نكنه!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آخه نازی جات خالی‌ بود دوست جونم . ممنونم عزیزم

      حذف
  4. وووو ییییی چه خوشمزه ، قسمت کاکائو ش داره چشمک میزنه که بیا منو بخور :)))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بوخورررررررررررررررش گیلدا جون )))))) ممنونم دوست جون .

      حذف
  5. به به چقدر جذاب شده. این کاکائوها چقدر تودل برو هستند. خیلی خوبه. کاش بودم می خوردم :)

    پاسخحذف
  6. پاسخ‌ها
    1. بله که اومد دوست جون . شما کارتون درست عزیزم . ممنونم .

      حذف
  7. چه صفحه زیبایی دارید عارفه جان. مخصوصاً این شیرینیها :))))))
    سوزان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. وایییییی سوزان جون خیلی‌ خوش اومدی عزیزم به وبلاگ من . من دارم پیش شما عزیزان شاگردی می‌کنم عزیزم .

      حذف
  8. واااای فدات بشم این چه حرفیه خاخر جان
    من بی‌نهایت خوشحالم و افتخار می‌کنم به‌‌ تمام خانمهایه ایرانی‌ هنرمند. وبلاگ شما هم یکی‌ از اون وبلگها یه آموزنده و جالب هست
    من که خیلی‌ تازه واردم عزیزم. آیا شما در فیسبوک هم پیج دارید چون عکس‌های شما رو دیدم
    سوزان

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله سوزن جون . پیج سفره رنگی‌ ایرانی‌ در فیس‌بوک من و چند دوست عزیزم با هم هستیم . خوشحال میشم کارهای قشنگت رو اونجا برامون بفرستی‌ گلم .

      حذف
  9. یعنی فریاااااااد می زنه : هانی منو بخور :)))
    چقدر خوشمزه ست آخههههههههههه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خوب بخورشون دیگه اینقدر داد زدنند گوش وبلاگم رو پاره کردنند )))))))))))))
      ممنونم دوست جونم .

      حذف
  10. وای چقده عالیه این عارفه! من بمردم که

    پاسخحذف
  11. arefe juan ali shodeh dastet dard nakoneh

    پاسخحذف
  12. اینا سینابون نیست؟

    پاسخحذف
  13. اگوش چی هست؟ اینجا نوشتید شیر و کره اما استفاده نکردید یه نوع مواد میانیه؟؟ میشه درست و کامل توضیح بدبد؟
    توی دستور مافین سیب هم نوشته بودید باتر میلک یا باتر میلش یعنی چی؟؟؟؟؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست ناشناس عزیز چشم من قول میدم درست توضیح بدم اما شما هم قول دهید درست بخونید !!!!!! من خیلی‌ واضح نوشتم شیر و کره رو کجا استفاده کنید ))))))
      اگوش هم یعنی‌ رومال خودمون (ایرانی‌) که مواد لازم رومال که تو هر دستوری ممکن متفاوت هست رو همه رو با هم مخلوط کنید و قابل از این که کیک یا نون یا شیرینی رو دخل فر‌ قرار دهید با برس مخصوص آشپزی بزنید و بعد سینی رو داخل فر‌ قرار دهید .
      در مورد باتر میلش من باز خیلی‌ واضح توضیح دادم در همون رسپی مافین سیب که اگر در دسترس نداشتید چه چیزی رو جایگزین کنید .

      حذف
  14. عارفه جون میشه توضیح بدی منظورتون از 1 بسته مایه خمیر ! دقیقا یعنی چقدر ؟!!!
    و بعدشم یک قاشق سوپ خوری ک بعضی جاها گفتی ، اگه بخوام با پیمانه یا قاشق اندازه گیری شیرینی بریزم ، میشه چقد ؟!

    مرسی عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم تقریبا ٧ گرم میشه و ١ قاشق سوپ خوری همون اولین قاشق مخصوص شیرینی پزی میشه .

      حذف