Loading...

۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۴, سه‌شنبه

بیسکویت پنیری مارمالادی


مواد لازم :
کره ٩٠  گرم
شکر  ١٢٥ گرم
پنیر خامه ای  ٩٠ گرم
بکینگ  پودر ١ قاشق چایی خوری
تخم مرغ  ١ عدد
وانیل  ١/٤ قاشق چایی خوری
 آرد   ٢٥٠ گرم
مارمالاد توت فرنگی یا زردآلو   به میزان لازم

طرز تهیه :
کره و پنیر خامه ای را در ظرفی ریخته و با هم زن برقی هم بزنید . سپس شکر را ریخته هم بزنید تخم مرغ را هم اضافه و مخلوط کنید . آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید سپس قاشق در حین هم زدن مخلوط بالا به ان اضافه کنید تا جای که میشود با هم زن هم بزنید از آن استفاده کنید سپس بعد از آن از لیسک برای مخلوط کردن استفاده کنید . خمیر را کیسه فریزر بریزید سپس آن را در یخچال قرار دهید و به مدت ٢ ساعت استراحت کند .  بعد از این مدت خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه بریزید و در سنی فر که کاغذ گذاشتید با فاصله شکوفه بزنید وسط  شکوفه ها را کمی سوراخ کنید و با مارمالاد پرکنید . سینی را در فر از قبل گرم شده ١٦٠ درجه به مدت تقریبی ١٠ دقیقه قراردهید .

۱۱ نظر:

  1. خیلی خوشمزه به نظر میرسن عارفه جون ،دستتون درد نکنه .من همه ی شیرینی هایی که توش پنیر داره رو دوست دارم.

    پاسخحذف
  2. به قول یکی ، کوتاه ، مختصر ، مفید :)))
    مرسی عارفه جون ، باید خوشمزه باشه ، خیلی هم ترد به نظر میاد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. کوتاه و مختصر و مفید ممنونم دوست جونم .

      حذف
  3. این مال منه..عشق منه..سهم منهههههههههه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. همش مال تو دوست جونیییییییییییییییییییییییی .

      حذف
  4. عارفه جان بیسکویتهائی که تا حالا درست کردید واقعا همش عالی بوده دستتون درد نکنه خیلی هوس انگیز هستند. نوش جونتون ♥

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لطف دارید صفا خانم عزیز . متشکرم

      حذف
  5. دلم رفت عارفه خانوم با سلیقه عالی شدن

    پاسخحذف
  6. bah bah havas kardam, dasteton dard nakone

    پاسخحذف