مواد لازم :
کره ٢٥٠ گرم
شکر ٢٠٠ گرم
وانیل ١ قاشق چایی خوری
نمک ١ پنسه
رنده پوست لیمو ١ عدد
تخم مرغ ٤ عدد
آرد ٤٠٠ گرم
نشاسته ذرت ١٠٠ گرم
بکینگ پودر ١ قاشق چایی خوری
شیر ١٢٥ میلی لیتر
پودر کاکائو ٤٠ گرم
طرز تهیه :
ابتدا قالب سایز ٢٨ رو چرب و آرد پاشی کنید . فر را هم ١٨٠ درجه روشن کنید تا گرم شود . کره را با شکر و وانیل در ظرفی ریخته با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم یکدستی داشته باشد . سپس به آن نمک و رنده پوست لیمو را اضافه و مخلوط کنید . سپس تخم مرغها یکی یکی اضافه و مخلوط کنید . آرد , آرد ذرت , بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید . مخلوط آرد ها را همراه با ٨٠ میلی لیتر از شیر به تناوب به مواد قبلی اضافه کنید . سپس مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید . نصفی از خمیر را ساده باقی بمانید نصف دیگه را با پودر کاکائو که با مابقی شیر مخلوط و رقیق کردید مخلوط کنید . ینی یک مایه کیک ساده دارید یک مایه کیک کاکائویی این دو تا مایه کیک را به تناوب در قلبی که قبلا آماده کردید بریزید و قابلب را در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٦٠ دقیقه قرار دهید .
سلام عارفه جان لطفا مراحل پخت شیرینی ها را میشود با تصویر نشان بدهید ممنون
پاسخحذفچشم عزیزم من چون خیلی از کارها رو قبلا درست کردم از ماراهلشون عکس ندارم . برای کارهای جدید حتما سعی میکنم با مرحله کار باشه .
حذف