Loading...

۱۳۹۳ خرداد ۲۳, جمعه

کیک میوه خشک


مواد لازم :
کره   ٢٠٠ گرم
شکر    ٢٠٠ گرم
تخم مرغ    ٣ عدد
کشمش   ١٢٥ گرم
پوست پرتقال شکری   ٦٠ گرم
پوست لیمو شکری    ٦٠ گرم
بادام خورد شده     ٣٥ گرم
آرد   ٢٠٠ گرم


طرز تهیه :
  ابتدا کره و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و مخلوط کنید . کشمش و پوست پرتقال شکری , پوست لیمو شکری و خلال بادام خورد شده را اضافه و مخلوط کنید . آرد را هم کم کم اضافه و هم بزنید . قالب واسط سوراخ در ٢٥ سانتی را با کره چرب و با آرد سوخاری آرد پاشی کنید . مواد کیک را داخل قالب بریزید . قالب را در فر ١٧٥ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٦٠ دقیقه قرار دهید . بعد از پخت بگذارید کیک در قالب سرد شد بعد در آورید و برش بزنید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر