مواد لازم :
کره ٢٠٠ گرم
شکر ٢٠٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
کشمش ١٢٥ گرم
پوست پرتقال شکری ٦٠ گرم
پوست لیمو شکری ٦٠ گرم
بادام خورد شده ٣٥ گرم
آرد ٢٠٠ گرم
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و مخلوط کنید . کشمش و پوست پرتقال شکری , پوست لیمو شکری و خلال بادام خورد شده را اضافه و مخلوط کنید . آرد را هم کم کم اضافه و هم بزنید . قالب واسط سوراخ در ٢٥ سانتی را با کره چرب و با آرد سوخاری آرد پاشی کنید . مواد کیک را داخل قالب بریزید . قالب را در فر ١٧٥ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٦٠ دقیقه قرار دهید . بعد از پخت بگذارید کیک در قالب سرد شد بعد در آورید و برش بزنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر