Loading...

۱۳۹۳ خرداد ۳۰, جمعه

بلوندی موز و چیبس شکلات


 مواد لازم :
کره   ٦ قاشق سوپ خوری
شکر قهوای    ٢/٣ پیمانه
تخم مرغ    ١ عدد
وانیل    ١/٢ قاشق چایی خوری
موز له شده   ٢ عدد  ( ١ پیمانه )
بکینگ سودا ( جوش شیرین )    ١/٢ قاشق چایی خوری
نمک    ١/٤ قاشق چایی خوری
آرد    ١ پیمانه
چیبس شکلات   ٢/٣ پیمانه
گردوی تست و ریز خورد شده    ١/٢ پیمانه


 طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید . سپس به آن تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید . سپس وانیل و موز پوره شده را بریزید و هم بزنید  . آرد را با بکینگ سودا و نمک را با هم مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند هم زن برقی یا با لیسک مخلوط کنید . در آخر هم چیبس شکلات و گردوی تست شده را بریزید و با لیسک مخلوط مایه کیک کنید . سپس مایه بلوندی رو در قالب چرب و آرد پاشی شده مربع شکل بریزید . قالب را در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت تقریبی ٣٠ دقیقه قرار دهید .


۳ نظر:

  1. عارفه جون میشود بجای کره از روغن مایع استفاده کرد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرجان جون نه خانومی معمولا توی دستور کیک و شیرنی باید طبق دستور عمل کرد !!!!

      حذف
  2. سلام عارفه خانوم
    کیک خامه ای چند ساعت میتونه از یخچال بیرون باشه و آب نشه؟ البته توی ظرف در بسته و تو کوله :)
    4،5 ساعت براش خیلی زیاده؟

    پاسخحذف