مواد لازم :
کره ٦ قاشق سوپ خوری
شکر قهوای ٢/٣ پیمانه
تخم مرغ ١ عدد
وانیل ١/٢ قاشق چایی خوری
موز له شده ٢ عدد ( ١ پیمانه )
بکینگ سودا ( جوش شیرین ) ١/٢ قاشق چایی خوری
نمک ١/٤ قاشق چایی خوری
آرد ١ پیمانه
چیبس شکلات ٢/٣ پیمانه
گردوی تست و ریز خورد شده ١/٢ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر در ظرفی ریخته و با هم زن برقی خوب هم بزنید . سپس به آن تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید . سپس وانیل و موز پوره شده را بریزید و هم بزنید . آرد را با بکینگ سودا و نمک را با هم مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند هم زن برقی یا با لیسک مخلوط کنید . در آخر هم چیبس شکلات و گردوی تست شده را بریزید و با لیسک مخلوط مایه کیک کنید . سپس مایه بلوندی رو در قالب چرب و آرد پاشی شده مربع شکل بریزید . قالب را در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت تقریبی ٣٠ دقیقه قرار دهید .
عارفه جون میشود بجای کره از روغن مایع استفاده کرد
پاسخحذفمرجان جون نه خانومی معمولا توی دستور کیک و شیرنی باید طبق دستور عمل کرد !!!!
حذفسلام عارفه خانوم
پاسخحذفکیک خامه ای چند ساعت میتونه از یخچال بیرون باشه و آب نشه؟ البته توی ظرف در بسته و تو کوله :)
4،5 ساعت براش خیلی زیاده؟