۱۳۹۳ آبان ۱۵, پنجشنبه

زیتون پرورده


مواد لازم :
زیتون بی هسته       ٥٠٠ گرم
مغزگردو     ١پیمانه
سیر    ١ بوته
سبزی ( چوچاق , نعنا , خالواش )       به میزان لازم
رب انار    ١ قاشق سوپ خوری
آب انار    ١/٢ پیمانه
دانه انار    به دلخواه
دانه انار خشک ساییده شده     به دلخواه


طرز تهیه :سیر و گردو و سبزیها را با هم آسیاب کنید ( در صورت نداشتن سبزیهای شمالی از نعنا و جعفری و یا چوچاق خشک استفاده کنید) به زیتون اضافه کنید . رب انار را در آب انار بریزید هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس در حین هم زدن به زیتون اضافه کنید و در آخر هم دانه انار تازه و خشک ساییده شده را اضافه کنید .

نکته : اگر فکر میکنید خیلی زیتونها تلخ هستند در آب سرد بریزید و چندین بر آب آن را عوض کنید .

نکته : تمام میزانهای داده شده را میتونید کم و زیاد کنید به ذائقه و دلخواه خودتون !!!!!!!


۷ نظر:

  1. این دستور خیلی خوبه ولی مال شمال خودمونه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. کر جان پس میخوای مال این آلمانیها باشه ؟؟؟؟؟؟ معلومه که برای شمال خودمون هست و یک خانوم شمالی هم درستش کرد ........

      حذف
    2. این سبزی ها رو کجا میشه خرید؟؟؟

      حذف
  2. Salam 1soal dashtam chochagh va khalvash be kodom sabzi shomali migan .ta jaei ke man yadame to shomal sabzi be ein esma nabod.ya shayad alan esmesh avaz shode .mishe lotfan esme ghadimishono ham begid

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سبزی چوچاق و خالواش از سبزیهای معطر وخاص شمال هستن من خودم شمالی هستم ووالله من 50 ساله که به همین نام میشناسم و هنوز هم همین نام رو داره. اگه برین گیلان و بپرسین حتما پیدا میکنین البته بگم این سبزیها هم زمان مخصوص خودشو داره.

      حذف