Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سه‌شنبه

نان لواش پاکستانی


مواد لازم :
 جوّ دوسر پرک ۲۵۰ گرم
آرد ۱کیلو
نمک ۱ق چایی خوری
روغن مایه ۱ق سوپ خوری
آب ولرم به میزان لازم



طرز تهیه :
 ابتدا در ظرف نسبتا گودی جوّ پرک را خیس کنید آب را به اندازهای بریزید که۱ بند انگشت رو آن را بپوشاند.بزارید که جوّ نرم شود .سپس آرد را الک کنید همراه روغن مایه ونمک به جوّ خیس خورده اضافه کنید ورز دهید تا خمیر یکدست و نرمی به ما بدهد از خمیر چانه بگیرید.چانه را روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید وقتی‌ گرم شد چانه پهن شده در آن گذاشته یک طرف پخت طرف دیگر نان برگردانید تا بپزد.


۴ نظر:

  1. فوق العاده است, عزیزم
    دستت درد نکنه عارفه جونم
    که واسه من که فر ندارم هم آموزش پخت نون گذاشتی!

    :)
    سارا

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم سارای عزیزم . خوشحالم دوست داشتی گلم .

      حذف
  2. دستتون درد نکنه ولی من درست کردم ولی اصلا شبیه این نشد. مجبور شدم بقیه اش رو بریزم دور. نمی دونم اشکال کارم کجا بود. اول اینکه خمیر می چسبید به دستم و حتی نمی تونستم ورزش بدم و با وردنه صافش کنم برای اینکه به وردنه هم می چسبید در نتیجه توی ماهیتابه هم خورد شد...

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. پرنیان جان من نمیدونم کجایی کار اشتباه کردید من از این رسپی مطئمن هستم چون هم خودم درست کردم و هم اینکه از یک پاکستانی یاد گرفتم . از اینکه خمیر به دست و وردنه میچسبید باید کمی‌ آرد اضافه می‌کردی تا از این حالت در بیاد . و یک نکته دیگه اینکه نون خوب پختن خیلی‌ به تجربه و زمان و آزمون خطا دادن بستگی داره .

      حذف