۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

رولت گوشت



مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد
آرد سوخاری ۹۰ گرم
شیر ۸۰ گرم
تخم مرغ خام ۱عدد
هویج پخته ۲عدد
لوبیا سبز پخته ۷عدد
تخم مرغ پخته ۲عدد
نمک.فلفل به میزان لازم



طرز تهیه :
ابتدا آرد سوخاری را با شیر مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز نمک و فلفل و تخم مرغ خام و آرد سوخاری خیسانده با شیر مخلوط کنید خوب ورز دهید تا با هم مخلوط شوند. سپس ۲تکه کاغذ روغنی یکسان را برش دهید روی آنها را چرب کنید مایه گوشتی را روی یکی از آنها بریزید سپس کاغذ روغنی دیگه رو روی گوشت گذشته با دست کمی‌ فشار دهید با وردنه گوشت را با ضخامت یکسان باز کنید زیاد نازک نکنید.سپس فویل را کمی‌ بزگتر از مایه گوشتی برش دهید روی آن را چرب کنید کاغذ روغن که مایه گوشتی روی آن هست را روی فویل برگردانید سپس کاغذ روغنی را بر دارید روی آن تخم مرغ چهارقاچ شده لوبیا سبز و هویج پخته شده را بچینید سپس به کمک فویل رول کنید فویل را مثل شکلات بپیچید در سینی فر‌ قرار دهید به مدت ۱:۱۵ دقیقه درگ ۱۸۰ قرار دهید.بعداز در آوردن از فر‌ می‌توان در سٔس گوجه که درست کردید قرار دهید تا خشک نباشد.



۱ نظر: