Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

پلو قارچ با کوفته قلقلی


 مواد لازم :
برنج ، هویج ، ساقه پیازچه ، قارچ ، رب گوجه فرنگی‌ کمی
مواد لازم برای کوفته قلقلی :
گوشت چرخ کرده ، پیاز، نمک ، فلفل ، ادویه
مواد لازم برای ته دیگ :
آرد ، آب ، نمک ، زردچوبه


طرز تهیه :
ابتدا کوفته قلقلی را درست می‌کنیم همراه کره تفت دهید سپس از تابه خارج کنید.هویج نگینی شده رادر همان کره تفت دهید وقتی‌ سبک شد قارچ را اضافه کنید برای سفید ماندن رنگ قارچ کمی آبلیمو بریزید نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را بریزید در آخر ساقه پیازچه را ریخته.میرسیم به ته قضیه ته دیگ آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس آب را تا حدی که خمیر به غلظت ماست سفت برسد کافی‌ هست بریزید.خمیر ته دیگ را کف قابلمه بریزید در آن را بزارید تا کمی‌ خمیر خودش را بگیرد. سپس برنج را ریخته آب را تا حدی که روی برنج را بپوشاند بریزید آب برنج که کم شد مخلوط قارچ و کفته قلقلی را ریخته.بزارید تا برنج دم بکشد.این روش ته دیگ برای برنج آبکشی هم وقتی‌ نان لواش برای ته دیگ ندارید خیلی‌ مناسب هست.اندازه را در مواد لازم نگفتم چون به نسبت برنج کم و زیاد میشود.این پلو واقعاً لذیذه .........

۷ نظر:

  1. دوست عزیزم, میشه درمورد ته دیگی که گفتی, بیشتر توضیح بدی؟
    این که از هر کدوم از مواد چقدر بریزیم؟

    پشتش که خوب برشته شده, اون سمتش خام نمی مونه؟

    ایده خیلی خوبیه. اگه بتونم از پسش بربیام, عالی میشه.
    اینجایی که من هستم, جز نون تست, هیچ نون دیگه ای پیدا نمی شه!
    خودمم فر ندارم که نون درست کنم!
    حسرت این ته دیگ نونی ها مونده رو دلم!
    :)

    مرسی از ایده قشنگت دوستم
    همیشه شاد و موفق باشی
    و سلامت
    :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم دوست عزیز . عزیزم من برای قابلمه ۲۰ سانتی ۳ تا قاشق آرد که به اون کمی‌ نمک و کمی‌ زردچوبه می‌ریزم و مخلوط هم می‌کنم به اون آب سرد کم کم اضافه می‌کنم و هم میزنم تا غلظتی مثل ماست سفت داشته باشه اگر هم کمی‌ شل شد میتونی‌ کمی‌ آرد دوباره اضافه کنید اینجوری بگم که خیلی‌ راحت هست اصلا کار سختی نیست و جایی برای خراب شدن نداره حتما امتحان کن گلم مشتری همیشگیش میشی‌ . راستی‌ یک نکته بگم برای اینکه یکطرفش خام نباشه من وقتی‌ روغن توی قابلمه ریختم میزارم روی حرارت داغ بشه خمیر آردی که درست کردم را کف قابلمه می‌ریزم در قابلمه را به مدت ۲ دقیقه میزارم تا خمیر خودش رو بگیره سپس در رو برمیدارم و خمیر را برمیگردنم یعنی‌ روی برشته رو به بالا قرار میگیره حالا میتونی‌ روش برنج آبکش شده بریزی . من حتی با این روش کته هم درست می‌کنم یعنی‌ روی تهدیگ برنج خیس خوره و آب می‌ریزم نمک و روغن را اضافه می‌کنم وقتی‌ آب برنج خشک شد برنج رو جامعه می‌کنم میزارم دم بکشه خیلی‌ هم تهدیک خوبی‌ میشه . حتما امتحان کن گلم .

      حذف
    2. ممنون عارفه جون. خیلی لطف کردی. ایشالا درست می کنم و خبرشو بت می دم ;)
      شاد و موفق و سلامت باشی عزیزم
      سارا

      حذف
    3. عزیزم, نمی دونی چقدر عالی شده بود! همین الان از سر میز بلند شدم و هنوز ظرفا رو هم جمع نکردم!
      ولی این قدر ذوق زده شدم که گفتم بیام اول ازت تشکر کنم بابت این ته دیگ فوق العاده ای که بم یاد دادی! یک سالی می شد که ته دیگ نونی نخورده بودم! خیلی مرسی عزیزم,
      شاد و موفق و سلامت باشی گلم
      بوس :)

      حذف
    4. سارا جون خیلی‌ خیلی‌ خوشحالم که دوست داشتی گلم . نوش جونت عزیزم . بوسس

      حذف
  2. ممنون از دستورهای خوبت من خیلی دنبال این ته دیگ بودم حتما درست میکنم برات ارزوی موفقیت میکنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونت عزیزم . این ته‌دیگ عصای دست ما غربت نشینهای از نان لواش دور هست )))))) .

      حذف