Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

اسکار


مواد لازم :
کره ۱پیمانه
آرد ۲ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۲عدد
پودر هل ۱ قاشق چایی خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
مغز گردو نگینی خورد شده به میزان لازم
پودر قند برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه :
کره و پودر قند را با هم بزنید تا حجم آن ۲برابر شود بعد زردهای تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید خوب مخلوط کنید .پودر هل و وانیل را اضافه کنید هم بزنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا خمیر لطیف که کمی‌ چسبند‌گی دارد به دست آید . این خمیر را نیم سأعت استراحت دهید . سپس از خمیر به اندازه یک گردو بردارید در دست گرد کنید داخل سفیده تخم مرغ که با چنگال کمی‌ هم زدید انداخته بعد در گردو نگینی خورد شده بغلتانید . سپس در سینی فر بچینید و در فر‌ ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از اینکه از فر‌ در آوردید کمی‌ که خنک شد روی آنها را پودر قند بپاشید .
از کیفیت بعد عکس عذر خواهی‌ می‌کنم چون خیلی‌ عجله برای سرو بود عکس خوبی‌ گرفته نشد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر