۱۳۹۱ فروردین ۲۷, یکشنبه

ناگت مرغ


مواد لازم : 
مرغ خام چرخ شده ۵۰۰ گرم
پنیر موتزرلا ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد بزرگ
سیر له‌ شده ۳حبه
سٔس خردل ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و پودر سوخاری


طرز تهیه :
تمام مواد به جز پودر سوخاری با هم در غذاساز بریزید چند دقیقه مخلوط کنید . سپس با دست خیس از مواد به اندازه یک گردو بردارید و به شکل دلخواه فرم دهید در آرد سوخاری بغلطانید ( در آرد سوخاری برای طعم دار شده میتوانید پفک نمکی پودر شده و پودر پاپریکا و نمک و فلفل و پودر سیر بریزید ) .


  سپس ناگت‌ها را همراه با کمی‌ روغن روی حرارت کم سرخ کنید . حتی میتونید در فریزر برای مدتی‌ نگهداری کنید یعنی‌ بعد از اینکه در پودر سوخاری غلطاندید در فریزر بگذارید و برای مصرف ناگت‌های یخ زده را در کمی‌ روغن و با حرارت کم سرخ کنید .


اون نونهای کوچولو و ناز نازی رو که کنار ظرف ناگت دلبری میکنند را میبینید خودم پز هست . میتونید دستور تهیه نونها را با کلیک اینجا ببینید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر