مواد لازم :
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
آب پرتقال ۱/۵ پیمانه
خامه ۲۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژلاتین در آب ولرم به روش بن ماری حل کنید . زرده تخم مرغ و رنده پوست پرتقال و شکر هم بزنید به حدی که کرم رنگ و کشدار شود . آب پرتقال را کم کم بریزید یا با دور کند همزن و یا با همزن دستی هم بزنید . مرحله بعدی افزودن ژلاتین حل شده به مایه قبلی هست در آخرین مرحله خامه را که جداگانه با یک قاشق سوپ خوری شیررقیق کردید به مخلوط قبلی اضافه کنید مایه فروماژ در قالب ریخته آن را در یخچال به مدت ۴ سأعت قرار دهید .
به نظرم خیلی خوشمزه اومد! حتما یه بار درستش می کنم! تزیینش رو هم خیلی دوست داشتم!
پاسخحذفجات خالی بود عزیزم خیلی خوشمزه میشه . اینو برای دسر یک عروسی که سفارش داشتم درست کرده بودم تزئینش هم یادش بخیر از رنده پوست پرتغال حیاط خونمون استفاده کرده بودم . حتما درست کن مطمنم خوشت میاد خانمی .
حذفmamnon az toziheton ,ye soal dashtam: khameh ro ba che chizi bayad raghigh konim?
پاسخحذفخواهش میکنم دوست عزیز . با ۱ قاشق سوپ خوری شیر خامه رو رقیق کنید . ببخشید از قلم افتاده بود الان درستش کردم .
حذفسلام...ممنون از زحماتتون ,آب پرتقال 1.5 پیمانه است ؟
پاسخحذفسلام دوست عزیز . بله ۱/۵ ( یک و نیم ) پیمانه هست .
حذفممنون از آموزشتون یه سوالی داشتم چه جور خامه ای باشه؟و به جای اب پرتقال طبیعی میشه از اب پرتفال پاکتی استفاده کرد ودرصورت استفاده باز هم نیاز به شکر دارد؟
پاسخحذفدوست عزیز خامه معمولی صبحانه که پاکت صورتی رنگ داره استفاده کنید . در مورد آب پرتقال پاکتی بله میتونی استفاده کنی اگر خیلی شیرین بود از میزان شکر دستور کم کن .
حذففروماژ به معنی"پنیر" هست اما در دستورش پنیر ندیدم برای چی اسمش پنیر پرتقال هست؟
پاسخحذفدوست عزیز به چه زبانی میشه میشه پنیر ؟ والا من هم نمیدونم چرا اسمش این هست این دسر رو به ما تو کلاس دسرها یاد دانند . فقط این رو میدونم که خیلی خوشمزه هست .
حذف