۱۳۹۱ شهریور ۲۹, چهارشنبه

کیک پرتقالی



مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر  ۱۶۵ گرم
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده ۱/۲ قاشق چایی خوری
آب پرتقال تازه ۱/۴ پیمانه
آرد ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :

دوستان گلم امروز تولدم هست و من سرمست از این همه محبتی که به من داشتید همین جا از همه شما عزیزان تشکر میکنم . دوستون دارم . این کیک خیلی خشمزه تقدیم به شما عزیزان .
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید . سپس نیمی از شکر را با زرده مخلوط کنید ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ شوند . سپس به ترتیب رنده پوست پرتقال را ریخته و بعد روغن مایع را کم کم در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید آب پرتقال را هم کم کم ریخته هم بزنید . سفیده‌ها را با باقیمانده شکر هم بزنید تا پف کنند . سپس مخلوط زرده را به ظرف سفیده اضافه کنید با لیسک مخلوط هم کنید سپس با آرد را با بکینگ پودر الک کنید به ظرف مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید . مایه کیک را در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته در فر‌ از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید .



۱۹ نظر:

  1. ای ی ی جان
    تولد ، تولد ، تولدت مبارک ک ک ک
    مبارک ، مبارک ، تولدت مبارک ک ک
    انشاء الله که ۱۲۰ ساله شی و همیشه شد و سالم کنار خانواده باشی عزیزم م م

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسییییییییی مرسییییییییییی مرسی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی عزیزم . لطف داری گیلدا جونم .

      حذف
  2. این پرتقال لامذهب من نمیدونم چرا اینقدر خوشمزست
    هرچیم باش درست میکنیم خوشمزه میشه
    بازم تولدت مبارک عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. واقعا عاطفه جون . اگه فهمیدی چه جوریاست به من هم بگو .
      مرسیییییی عزیز دلم .

      حذف
  3. به به تولدت مبارک عارفه جووون حالا چند سالت شد؟؟؟ :))))
    هر چند سال ایشالله که به همه خواسته هات برسی و سالهای سال در کنار خانواده خوش و خرم باشی
    بازم تولد مبارک عزیزم ***

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسییییییییییییی لاله جون . عزیزم ۳۲ رو تمام کردم فوت کردم رفت . میرم توی ۳۳ سال . متشکرم عزیزممممم .

      حذف
  4. تولدتون مبارک.کیک بسیار زیبایی درست کردید، چشم نواز و بسیار شکم نوازه .انشالله بتونم درست کنم و عکسشو خدمتتون بفرستم.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ خیلی‌ ممنون شهرزاد جون . من منتظر عکس‌های خوشگلت هستم عزیزم .

      حذف
  5. تولدت مبارک. محشره.
    یه فضولی می کنم: ایندفعه از کیک یا غذات یه عکس عمودی و یه عکس زاویه دار بگیر و خودت عکسها رو با هم مقایسه کن. عکس غذا زاویه دارش خیلی قشنگتر میشه.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسییییییییییییی تکتم جون . چشم عزیزم حتما .

      حذف
  6. عارفه جون تولدت مبارک عزیزم.
    وبلاگت و دوست دارم, کاراتو دوست دارم, مدل عکاسیتم دوست دارم. موفق باشی
    یه سوال عزیزم: تو فیس بوک اسم پیجت چیه, من هرچی می گردم پیدات نمی کنم.کمکم کن.
    راستی بااجازه منم لینکت کردم.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ خیلی‌ ممنون یاسمن جون عزیز . لطف داری گلم . من توی فیس‌بوک با سفره ایرانی‌ و ایرانیان فیس کوک همکاری می‌کنم عزیزم . از لینک کردنت من تشکر می‌کنم عزیزم .

      حذف
  7. کیک پرتقال به به عالی و خوش عطر. ممنونم.
    راستی گلم لینکت کردم . دوستیمون مبارککککککککککککککککک.

    منتظرتم.

    پاسخحذف
  8. پاسخ‌ها
    1. قربونت بشم لیلا جون . من دارم پیش تو شاگردی می‌کنم عزیزم .

      حذف
  9. mamnun az dastore khobetoon

    پاسخحذف