Loading...

۱۳۹۱ دی ۱۲, سه‌شنبه

نان لقمه کنجدی


مواد لازم :

آرد  ۳ پیمانه
کره  ۱ قاشق چایی خوری
شیر ولرم  ۱ پیمانه
مایه خمیر فوری  ۱ قاشق سوپ خوری
نمک  ۱ قاشق چایی خوری
شکر  ۱ قاشق چایی خوری
کنجد به میزان لازم


طرز تهیه :
تمام مواد خشک ( آرد ، شکر ، خمیر مایه فوری ، نمک ) را با هم مخلوط کنید . کره را هم اضافه کنید شیر ولرم را کم کم اضافه کنید خمیر را ورز دهید در جای گرم به مدت ۱/۵ سأعت  خمیر را استراحت دهید . سپس از خمیر چانه‌های به اندازه یک نارنگی بردارید چانه را در ظرف آب می‌زنیم سپس در ظرف کنجد فرو میبریم سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سینی را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرا دهید . دوستان نکته ای که باید اضافه کنم که میزان آب خوری آردها با هم فرق داره اگر دیدید که خمیر موقع ورز دادن سفت هست به مقدار خیلی کم آب ولرم اضافه کنید . برای پختن نون های بهتر به اینجا بروید و قبل از پختن نون مطالعه کنید تا نونهای بهتری بپزید . 

۱۴ نظر:

  1. چقدر تپلن عارفه ؛ ووووی عاشقشون شدم ؛ دست گلت درد نکن دوست نونوای من :*

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت رز جون . لطف داری عزیزم .

      حذف
  2. عارفه جونم اگه بگم تو نون پزی و شیرینی پزی لنگه نداری, به خدا اغراق نکردم!
    هر وقت که سر می زنم می بینم از توی آشپزخونه عطر خوش نون و شیرینی میاد که من عاشقششششم!!!!
    دستت طلا هنرمند!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسیییییییییی مرسییییییییییییی مرسییییییییییییییی شبو جونم .(ریتمیک بخونشون )

      حذف
  3. ای ی ی ی خدا ا ا ا از کجا شروع کنم بخورم ؟؟؟ :))))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گیلدا جون از همون بالایی که مرکز گل‌ گذشتم تا همه شون عزیزم .

      حذف
  4. خودمونیم عارفه جون تو نون پختن حرفه ای هستیا؟ <3

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لاله جونم لطف داری عزیز دلم . <3

      حذف
  5. Beram khune in nuno hatman dorost mikonam,afarin
    Rasti un ghesmate avval k gofti ard,...ro makhloot mikonim ba ham,haminjuri ba dast ya na ba hamzan barghi!?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آسیه جون با قاشق هم بزن تا مخلوط بشند . و نکته اینکه میزان آب خوری آردها با هم فرق میکنه اگر دیدی که موقع ورز دادن خیلی‌ خمیر سفت بود خیلی‌ کم آب ولرم اضافه کن عزیزم .

      حذف
  6. سلام عارفه جون

    امیدوارم از سئوال من عصبانی نشید چون ناشی هستم. چرا مقدار خمیر مایه ها تو نونهای مختلف با هم فرق میکنه با اینکه مقدا آرد تقریبا هم اندازه است؟مثلا همین نون با نون بقوتشن ،خیلی آردشون مقدارش فرق داره و اینجا بیشتره.

    ممنون از لطفتون

    پاسخحذف
  7. نون های عارفه پز به به چه عطر و بویی به مشام میرسه

    پاسخحذف
  8. سلام عارفه جان خسته نباشی ودستت واقعا درد نکنه بخاطر نونای خوشمزت.عارفه جان امکانش هست یکبار دیگه دستور نون با سبزیجات معطر روبزارید لطفا

    پاسخحذف