مواد لازم :
ماهى بدونه تيغ ٥٠٠ گرم
نان بيات شده نان تست ٢ عدد 🍞 يا بوقتشن ١ عدد
تخم مرغ ١ عدد
پياز ١ عدد
سير ١ حبه زنجبيل به اندازه يك بند انگشت😉
آب ليموى تازه ١ قاشق چايى خورى
شويد خرد شده ٣ قاشق غذا خورى ( به دلخواه از جعفرى خرد شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
سس خردل ١ قاشق چايى خورى
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
ادويه ماهى به ميزان لازم
پودر گشنيز و پودر پاپريكا به ميزان لازم
پودر سوخارى به ميزان لازم
طرز تهيه :
فيله ماهى بى استخوان را كاملا پس از شستن خشك كنيد كه آب نداشته باشد سپس آن را يا با چرخ گوشت چرخ كنيد ، پياز را هم با اون چرخ كنيد ، و يا با چاقو خيلى ريز له و ساطورى كنيد .
داخل ظرف مناسبى بريزيد به آن بقيه مواد ( شويد خرد شده ، آب ليمو ، سس خردل ، سير و زنجبيل رنده ريز شده ، نمك و فلفل ، زردچوبه و باقى ادويه هاى كه مواد لازم دكر شده ) را اضافه كنيد .
در آخر هم نان بيات شده كه چند ساعت توى شير يا آب خيس كرديد و بعد بفشاريد شير اضافه ازش خارج بشه به مواد قبلى اضافه كنيد ( من كه مستقيم نون تست رو خرد كردم داخلش چون نون من نرم بود و بيات و خشك نبود 😂😉 حالا خود دانيد كه اورجينال انجام بديد يا با تجربه خودتون)
و در آخر تخم مرغ را هم داخل ظرف بشكنيد همه مواد را خوب خوب ورز دهيد تا يكدست شوند . از مواد به اندازه يك نارنگى كوچك برداريد توى دستتون فرم دهيد و سپس توى ظرف آرد سوخارى بغلطانيد و در ظرفى كه كمى روغن ريختيد با حرارت متوسط تفت دهيد .
اگر دوست داريد خيلى آلمانى سرو كنيد همراه با سالاد سيب زمينى سرو كنيد ، يا مثل ساندويچ لاى نون همبرگر با كاهو و سس خردل و خيار شور سرو كنيد ، يا مثل عكس با سيب زمينى سرخ شده 🍟🍔
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر