Loading...

۱۳۹۲ آبان ۲, پنجشنبه

مافین شکلاتی


مواد لازم :
آرد ١ و ٣/٤ پیمانه 
بکینگ پودر ٢ قاشق چایی خوری 
بکینگ سودا ١/٢ قاشق چایی خوری 
پودر کاکاو ٣ قاشق سوپ خوری 
شکر ٣/٤ پیمانه 
چاکلت چیبس ٣/٤ پیمانه 
شیر ١ پیمانه 
روغن مایع  ١/٣ پیمانه 
تخم مرغ ١ عدد 
وانیل ١ قاشق چایی خوری 
چاکلت چیبس برای روی مافین ١/٤ پیمانه



طرز تهیه :
تمام مواد خشک آرد ، بکینگ پودر ، بکینگ سودا ، پودر کاکاو ، شکر ، و چاکلت چیبس را با هم مخلوط کنید . در ظرف دیگری شیر ، روغن مایع  ، تخم مرغ ، و وانیل را با هم مخلوط کنید . مواد خشک را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . خمیر را در قالب مافین که کاغذ روغنی انداختید به طور مساوی بریزید روی آنها چاکلت چیبس بپاشد . قالب مافین را در فر از قبل گرم شده ٢٠٠ درجه به مدت تقریبی ٢٠ دقیقه قرار دهید . دوستانی که بکینگ سودا در اختیار ندارند میتوانند جوش شیرین را جایگزین کنند .



۱۸ نظر:

  1. عالی شده عزیزم ، اتفاقا منم دیروز یه کیک شکلاتی پزیدم ، دو برش بهت میدم ، دو تا مافین بهم بده ، باااااشه ؟ :)))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عجب معامله عادلانه‌ای رزی جون )))))) من بیشتر هم حاضرم بدم که فقط ۲برش از کیک شکلاتی رزی پز رو بخورم ))).
      مرسییییییییییی عزیزم .

      حذف
  2. به به عجب مافینهایی شده ، عارفه جون شک ندارم که تو متخصص مافین هستی :**

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ها‌ها ها متخصص رو خوب اومدی عزیزم .
      مرسییییییییییییی عزیزم لطف داری مهربونم .

      حذف
  3. واقعا هم متخصص مافینی عارفه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسیییییییییییییی دوست جون .

      حذف
  4. سلام عارفه جون میشه مافین هارو داخل ماکروفردرست کرد اگه میشه .روی چی درجه ای بذارم مرسی اگه میشه راهنمایم کنید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم .
      دوست عزیز من اصلا تجربه پخت کیک و شیرینی تو مایکرفر رو ندارم )))))) من هم مثل خیلی‌ فقط برای گرم کردن و یخ زدایی از این تکنولوژی استفاده می‌کنم .

      حذف
  5. خوشمزه به نظر میاد ممنون

    پاسخحذف
  6. بیکینگ سودا چیه عزیزم؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم من در آخر دستور هم نوشتم که همون جوش شیرین ایرانی‌ میشه .

      حذف
  7. ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﭼﺎﻟﻜﺖ ﭼﻴﺒﺲ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﻜﺮﺩ? اﺻﻼ ﭼﻲ ﻫﺴﺖ? ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺰﻳﺰﻡ

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. یعنی چیبس شکلاتی که خیلی ریز هستند و در مقابل حرارت مقاوم هستند آب نمیشه همینطور شکلش حفظ میمونه . شما میتونیدازلوازم قنادیها به همون اسم چیبس شکلاتی بخرید .

      حذف
  8. یک سوال دارم شما گفتید فر را روی درجه 200 بگذارید ولی مشخص نکردین که سانتی گراد و یا فارنهایت ؟

    پاسخحذف
  9. درجه فر برأى أمريكا؟ ممنون

    پاسخحذف
  10. جوش شيرين كه براي سلامتي ضرر داره.اگه جوش شيرين رو حذف كنيم خراب ميشه مافين؟

    پاسخحذف