Loading...

۱۳۹۲ مهر ۲۷, شنبه

کوکی نارگیل و کشمش


مواد لازم :
کره نرم شده   200 گرم
پودر قند   1 پیمانه
پودر نارگیل    2/4  پیمانه و 2 قاشق سوپ خوری
کشمش   2/4  پیمانه
ارد   1/4 و 2  پیمانه
تخم مرغ   1 عدد بزرگ
وانیل   1/2 قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ( جوش شیرین )   1/2 قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
این کوکیهای خوشمزه رو من از روی دست دوست جون رز عزیزم از وبلاگ خوب صنم بانو درست کردم . رز جون مرسیییییییی عزیزم
ابتدا باید بگم من کمی تجربه خودم رو هم قاطی کردم )))))  . کره و وانیل و پودر قند و تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا سبک و یکدست شوند . در این مرحله پودر نارگیل و کشمش را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید . ارد و بکینگ سودا را مخلوط و الک کنید در 2 مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید . یک خمیر نرمی که کمی هم چسبنده هست بدست میارید . در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و از مایه کوکی به کمک 2 قاشق چایی خوری بردارید و با فاصله در سینی فر بچینید . سینی را در فر از قبل گرم شده 170 درجه به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید .


۸ نظر:

  1. به به همه چیز مهیا برای صحبت دوستانه :)
    اون ابرها چه زیبا تو قهوه خودشون رو نشون میداند

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت گیلدا جون .
      خوب پاشو بیا عزیزمممممم کوکی و قهوه بخوریم کلی‌ هم گپ بزنیم ))))))

      حذف
  2. به به...چقدررررررررررررر عالین.........دست هر دوتون درد نکنه
    چه عکس شاد و خوشگلیه...نوش جون

    پاسخحذف
  3. به به ، چقدر عالی ، نوش جونتون عزیزم ، تجربه ات اونوقت کجا بید خواهر ؟ بگو ما هم یاد بگیریم :)

    پاسخحذف
  4. دستت درد نکنه رز جون خیلی‌ با چایی بهم مزه داد ))))). تجربه من این بید خواهر که به این شیرینی نباید این‌قدر آرد اضافه کنیم که به دست نچسبه کیفیت کار یکم پایین میاد چسبنده بودنش و با کمک ۲تا قاشق اینکار رو انجام بدیم بهتر بید .

    پاسخحذف
  5. مرسی دوستم ، حالا منم یه بار این مدلی امتحان میکنم ؛ دستوری که من ازش درستیدم ، دقیقا همون شکلی بود که درآوردم ، اما با این تجربه ی تو خوب حتما تردتر میشه ؛ مرسیییی :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونتتتتتت عزیزم بازم میگم خیلی‌ من باهاش حال کردم ))))) در حدی که مقدار رو چند برابر کردم تا تعداد کوکیهام زیاد بشه فریزرش کنم از روز تا الان دیگه شده یک پای ثابت کنار چاییم من همیشه اینکار رو با شیرینی کشمشی می‌کردم ( فریزر کردن ) ولی‌ چون عاشق نارگیل تو کیک و شیرنیها هستم این فعلا شده جایگزین یعنی‌ هووی سختی برای شیرینی کشمشی شده !!!!! . دستت درد نکنه عزیزم .
      در مورد ترد شدن آرهههههه خیلی‌ اینجوری ترد شده بود . مرسییییییییییییییییی

      حذف
  6. بدون فر هم ميشه درست کرد؟

    پاسخحذف