Loading...

۱۳۹۲ اسفند ۲, جمعه

بورانی بادمجون



مواد لازم :
ماست    ٥٠٠ گرم
بادمجون کبابی   ٢عدد درشت
سیر   ٤حبه
نعنا خورد شده   ٤ قاشق غذا خوری
گشنیز خورد شده    ٦ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل قرمز   به میزان لازم


طرز تهیه :
خیلییییی این بورانی خوشمزه هست مخصوصا برای عشاق بادمجون !!!!!ابتدا بادمجوونها را کبابی کنید پوست آنها را بکنید . سپس ساطوری کنید سیر را هم پوست کنید و ساطوری کنید . در یک ظرف بادمجون و سیر ساطوری شده را به همراه نعنا و گشنیز خورد شده و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و خوب هم بزنید سپس ماست را به ان اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مزه ها با هم مخلوط شوند .

نکته :
میتوانید از ماست چکیده هم استفاده کنید .
میتوانید مخلوط بادمجون و سبزیها را بعد از مخلوط کردن در یک ظرف در در بریزید و در یخچال نگهداری کنید و برای هر وعده که میخواهید بورانی بادمجون درست کنید چند قاشق از اون رو با ماست مخلوط کنید .
شاید این مواد برای ٥٠٠ گرم ماست زیاد باشد ولی من خودم بشخصه دوست دارم بورانی که میخورم بقول معروف پرملات باشه خیلی سلیقه ای میتونید کمتر بریزید یا بیشتر حتی !!!!!


۵ نظر:

  1. زیاد درست میکن عارفه جان ، اما تا حالا گشنیز و نعنا استفاده نکردم ، حتما حتما امتحانش میکنم ، مرسی عزیزم :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. حتما اینبار با نعنا و گشنیز امتحان کن رزی میبینی‌ که خیلی‌ خوشمزه تر میشه عزیزم .

      حذف
  2. من درست میکردم،ولی این سبزی رو نمی ریختم مرسی حتما امتحان می کنم،

    پاسخحذف