Loading...

۱۳۹۳ تیر ۵, پنجشنبه

پاند کیک شکلاتی


مواد لازم :
کره    ١/٢ پیمانه
شکر   ١ پیمنه
تخم مرغ    ٣ عدد
وانیل    ١/٢ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر    ١/٤ و ٢ قاشق چایی خوری
بکنیگ سودا ( جوش شیرین )    ١/٤ قاشق چایی خوری
آرد     ٢ پیمانه
نمک    ١/٤ قاشق چایی خوری
شیر    ٢/٣ پیمانه
مواد لازم برای سس شکلات :
پودر کاکائو   ٢ قاشق سوپ خوری
کره   ١ قاشق چایی خوری
آب جوش  ٢ قاشق سوپ خوری
پودر قند    ٣ قاشق سوپ خوری
جوش شیرین   ١/٤ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
این کیک خوشمزه رو از روی دست رزی جونم تقلب کردم خخخخخ خیلی هم کیف کردم از این تقلبم !!!!!!! میتونید دستور رزی جون از وبلاگ عالی و مفید آشپزی با صنم بانو اینجا ببینید . رزی عزیزم دستت درد نکنه خانوم گلی .
ابتدا سس شکلات رو درست میکنید به این صورت که تمام مواد رو با هم مخلوط کنید تا به صورت سس در آید و آن را کنار بگذارید . برای درست کردن کیک هم کره و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن برقی هم بزنید تا یکدست شود . سپس به آن تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند . تمام مواد خشک ( آرد + بکینگ پودر + نمک + بکینگ سودا ) را همه رو با هم مخلوط و الک کنید و به یکباره به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید . در آخر هم شیر را بریزید هم بزنید تا مد کیک کاملا یکدست شود . قالب پاند کیک ٢٨ سانتی را کف آن کاغذ روغنی بندازید دیوارهای قالب را چرب و آرد پاشی کنید سپس ١/٣ از مایه کیک را داخل قالب بریزید روی آن سس شکلات را بریزید . سپس مابقی مایه کیک را روی آن بریزید . قالب کیک را در فر ١٧٠ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٦٠ دقیقه قرار دهید .


۳ نظر:

  1. ممنون عارفه جون عجب خوشگل شده دستت طلا عزیزم
    گلم میزان پودر قند برای سس شکلات اشتباه نشده؟ 3قاشق چای خوری هست یا سوپ خوری؟ یا خودتون ترجیح دادین کم شیرین باشه؟

    پاسخحذف
  2. قربونت عزیزممممم .
    درست اشتباه نوشتم قاشق سوپ خوری درسته !!!!! اشتباه لوپی بود ها ها ها درستش کردم . ممنونم از توجهت عزیزممممم .

    پاسخحذف
  3. نوش جونتون عارفه جونی :*******

    پاسخحذف