مواد لازم :
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۱۱۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۲ قاشق چایی خوری
آرد ۲۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱ پنسه
سیب ۲عدد
پودر دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
در ابتدا فر را ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود . قالب گرد ۲۴ سانتی را هم چرب کنید کف آن را هم کاغذ روغنی بگذارید . سپس سیبها را خورد کنید در ظرفی ریخته روی آن آبلیمو و پودر دارچین را بریزید کنار بگذارید . آرد و بکینگ پودر را هم مخلوط و الک کنید .
در ظرفی مناسب کره نرم و شکر ( به دلخواه میتونید از شکر قهوه ای هم استفاده کنید ) و پنیر خامه ای را ریخته و با هم زن برقی هم بزنید تا کرمی یکدست بدست آید . در این مرحله نمک و وانیل را اضافه و مخلوط کنید . در این مرحله تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید یعنی بعد از ریختن هر تخم مرغ خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس بعدی را اضافه کنید .
در این مرحله هم زن برقی را کنار بگذارید و با لیسک به هم زدن ادامه دهید . آرد را کم کم در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید در آخر هم سیبها را به مایه کیک اضافه کنید . مایه کیک را در قالبی که از قبل آماده کردید بریزید و قالب را در فر گرم شده به مدت تقریبی ۱ ساعت قرار دهید .
lotfan befarma,eed manzor az panire kare,ee che no, paniri bayad bashad besiyar moteshakeram va che ghadr khobe ke ba kilo geram farmodid daste shoma dard nakonad
پاسخحذف