۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۲, یکشنبه

خورشت ریواس


 مواد لازم :   
ريواس          ٣ ساقه متوسط
نعنا و جعفرى         تقريبا نيم كيلو ( نسبت جعفرى بايد دوبرابر نعنا باشه)
مرغ              نصف يك عدد
پياز              ١ عدد
نمك و فلفل و زردچوبه       به ميزان لازم


طرز تهيه : 
طرز پخت اين خورش مثل خورش كرفس يا فنشل كه قبلا درست كردم هست . بهرحال تو فصل بهار كه ريواس در بازار موجود هست از درست كردنش غافل نشيد كه بسيار خوشمزه هست .


در ابتدا مرغ ها رو به قطعات دلخواه برش دهيد و بهش نمك و فلفل و زردچوبه بزنيد و سرخ كنيد . اگر سبزى نعنا و جعفرى آماده سرخ شده  در فريزر داريد كه همون رو استفاده كنيد وگرنه سبزى ( نعنا و جعفرى ) رو پاك و ريز خرد كنيد و سرخ كنيد .


سپس پياز رنده شده  را سرخ كنيد وقتى طلائى شد به اون مرغ سرخ شده و سبزى سرخ شده را اضافه كنيد . و مقدارى مناسب آب بريزيد و نمك و فلفل خورش رو تنظيم كنيد . در قابلمه را بگذاريد و حرارت رو هم متوسط كنيد زمان دهيد تا خورش جا بيفتد و مرغ ها بپزد .


در آخر همه ريواس رو پاك كنيد و به قطعات دلخواه ببريد بايد زمانى به خورش اضافه كنيد كه آماده شده باشد و غلظت دلخواه شما رسيده باشد. نكته مهم كه بايد دقت كنيد كه ريواس خيلى خيلى زود ميپزد و له ميشود وقتى كه به خورش اضافه كرديد نبايد با خورش بجوشد چون له ميشود .


تجربه به من ميگه وقتى ريواس رو ريختيد حرارت رو خاموش كنيد در قابلمه را برنداريد و روى حرارت خاموش شده بماند ريواسها پخته شود . به نظر من همين اندازه كافى هست براى اينكه ريواس پخته شود و شكل خودش رو حفظ كند . 


چند نكته رو كه بايد بگم اينه كه ريواس ترش هست ولى اگر ذائقه شما خورشت ترش ترى رو ميپسند ميتونيد كمى آبليمو يا آب نارنج به عنوان چاشنى اضافه كنيد . 


و اينكه  اين خورش بهارانه رو ميتونيد مثل همه خورش هاى ايرانى با گوشت هم درست كنيد .




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر