Loading...

ه‍.ش. ۱۳۹۵ اردیبهشت ۶, دوشنبه

هنرهمراهان خوب آشپزون ( شماره ۷ )


دوستان عزیز و همراهان خوب من ( آشپزون ) ممنونم که به رسپیهای من اعتماد میکنید و با من همراه هستید . من برای تشکر از شما عزیزم و همینطور یادگاری برای خودم کارهای قشنگ شما رو که از روی رسپیهای که من گذاشتم درست کردید و عکسش رو فرستادید اینجا ( وبلاگم ) میگذارم . شاید خیلی از کارها فراموش کرده باشم خوب من ۴ سال هست که با پیج آشپزی در فیسبوک فعالیت میکنم در این مدت هم دوستان بسیارازرسپیها استفاده کردند وعکسش رو هم فرستادند ولی متاسفانه آرشیو نکردمشون !!!!!! همینجا ازاون دوستان خواهش میکنم که دوباره عکسها رو برای من بفرستند تا به اینجا منتقل کنم . ممنونم 

شیرینی برنجی نسکافه ای


مواد لازم : 
آرد برنج      ۴۰ گرم 
آرد      ۲۴۰ گرم 
روغن جامد قنادی        ۲۰۰ گرم 
پودر نسکافه یا قهوه          ۲ قاشق چایی خوری 
پودر قند          ۷۰ گرم 
دانه قهوه شکلاتی      برای تزیین 
تخم خرفه             برای تزیین 

قطاب


 مواد لازم : 
آرد    ۲۵۰ گرم 
زرده ی تخم مرغ      ۲ عدد 
وانیل          ۱/۴ قاشق چایخوری 
ماست معمولی         ۱۰۰ گرم
روغن جامد            ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر          ۱ قاشق چای خوری 
مواد میانی قطاب : 
بادام پوست گرفته و چرخ شده          ۲۰۰ گرم  
پودر قند الک شده                ۱۲۵ گرم 
هل سائیده شده             ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع برای سرخ کردن قطاب ها          به مقدار لازم 
پودر قند برای پاشیدن روی قطاب ها            به مقدار لازم