۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سه‌شنبه

نان رول دارچینی



مواد لازم برای خمیر : 
آرد تقریبا ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۴۵ گرم
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
آب گرم ۱/۲ پیمانه
شکر ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد
خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
مواد لازم داخل رول :
کره آب شده ۵۰ گرم
پودر دارچین ۲ قاشق چایی خوری
شکر ۳۰ گرم
کشمش و گردو ریز خورد شده از هر کدام ۳۰ گرم



مواد لازم برای اگواش ( رومال ) : 
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱قاشق چایی خوری
روغن مایع ۱/۲ قاشق چایی خوری
شکر ۱/۲ قاشق چایی خوری
زعفران آب شده ۱/۴ قاشق چایی خوری
 طرز تهیه :
 آرد را در ظرف گودی ریخته نمک و خمیر مایه را به آن اضافه کنید هم بزنید به آن شکر و روغن مایع و آب گرم و شیر و تخم مرغ را اضافه کنید این مواد را با هم مخلوط کنید خوب ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید . سپس خمیر در ظرف چرب شده قرار دهید روی آن را بپوشانید در جای گرم به مدت ۱ساعت استراحت دهید .

بعد از این مدت خمیر کمی‌ ورز دهید و روی سطح آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید سپس روی سطح خمیر را کره آب شده با کمک قلمو بمالید شکر و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید روی کره بپاشید روی آن را هم گردو و کشمش بریزید به آرامی از یک طرف آن را رول کنید . سپس با فاصله ۲/۵ سانت برش دهید رولها را در سینی فر که کاغذ انداختید با فاصله بگذارید دوباره ۱۰ دقیقه دیگر استرحت دهید روی آن را اگوش بزنید در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه قرار دهید.برای اگوش همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۳ نظر:

  1. ay kash marahel kar ba aks hamrah mıshod

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای کاش دوست عزیزم می‌تونستم . متاسفانه در حل حاضر شرائط اینکار رو ندارم .

      حذف
  2. مقدار روغن و شکر رو میشه با قاشق غذا خوری مشخص کنید ؟ ممنون

    پاسخحذف