Loading...

۱۳۹۳ مرداد ۲۳, پنجشنبه

کروسان شکلاتی


مواد لازم :
آرد   ٥٠٠ گرم
شیر ولرم   ١٢٥ گرم
خمیر مایه  ۷ گرم , یا  یک بسته , یا ۱ قاشق سوپ خوری 
کره   ١٢٠ گرم
شکر   ١٠٠ گرم
نمک   ١ پنشه
تخم مرغ    ٢ عدد
زرده تخم مرغ     ١ عدد برای رومال
نوتلا   به میزان لازم


طرز تهیه :
تمام مواد خشک را ( آرد , نمک , خمیر مایه , شکر ) را با هم مخلوط کنید سپس به آن کره و تخم مرغها و شیر ولرم را اضافه و مخلوط کنید . خمیر بدست اومده را خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و لطیفی داشته باشد . خمیر را در ظرف چرب شده چونه بگیرید و بگذارید روی آن تا بعلاوه بزنید ظرف را کاملا بپوشانید و در جای گرم به مدت تقریبی ١/٥ ساعت استراحت دهید . بد از این مدت خمیر را دوباره کمی ورز دهید و سپس خمیر را به ١٢ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر چونه را به صورت مثلث باز کنید روی آن نوتلا بمالید و به شکل کروسان بپیچید روی آن را رومال ( زرده تخم مرغ + ١ قاشق چایی خوری شیر + یک پنسه شکر + ١/٢ قاشق چایی خوری روغن مایع  که با همه رو مخلوط کردید) به وسیله قلمو بزنید ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سپس سینی را در فر از قبل گرم شده ٢٠٠ درجه به مدت تقریبی ٢٠ دقیقه قرار دهید تا کروسانها بپزند و طلایی رنگ شوند.


۷ نظر:

  1. عاشق کروسان هستم خیلی عالی جون میده واسه خوردن صبحانه با چایی , چه رنگو رویی هم داره دستت طلا عزیزم ,نیلوفر <3

    پاسخحذف
  2. باسلام منظورازمایه خمیرپودرخشک ان است یاتازه ممنونم

    پاسخحذف
  3. ببخشید ۲۰۰ درجه ی چی ؟ فارنهایت ؟ سانتی گراد؟

    پاسخحذف