Loading...

۱۳۹۳ دی ۱۲, جمعه

رول دارچینی


مواد لازم برای خمیر :
آرد   ٥٠٠ گرم 
کره نرم     ٧٠ رم 
شیرولرم    ٢٥٠ میلی لیتر 
نمک    ١/٢ قاشق چایی خوری 
شکر قهوه ای     ٤٥ گرم 
خمیر مایه فوری   ١ قاشق سوپ خوری 
مواد فلینگ :
کره نرم   ٤٠ گرم 
شکر   ١٠٠ گرم 
پودر دارچین    ٢ قاشق چایی خوری 


طرز تهیه : 
در ابتدا آرد , شکرقهوه ای , نمک و خمیر مایه فوری را مخلوط کنید سپس کره نرم شده را اضافه کنید در ادامه به آن شیر ولرم را کم کم اضافه کنید سپس خمیر بدست آمده را ١٠ دقیقه خوب ورز دهید . خمیر را در ظرفی که با کره چرب کردید حرار دهید روی آن را با چاقو یک بعلاو بزنید روی ان را با کاسه فریزر بپوشانید و ظرفی را که خمیر در آن قرار دارد را با پارچه خوب بپوشانید و در جای گرم به مدت ٢ ساعت قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود . پس از این مدت خمیر را دوباره کمی ورز دهید و با وردنه به صورت مستطیل ٣٠ در ٦٠ پهن کنید .  کره ای را که در مواد لازم فلینگ ذکر شده بود را آب کنید و با قلمو روی سطح خمیر بمالید سپس شکر و دارچین را مخلوط کنید و روی کره مالیده شده روی خمیر بپاشد !!!! خمیر را رول کنید سپس با یک چاقوی تیز با فاصله یک سانتی متر برش دهید . در سنی فر کاغذ روغنی بگذارید و رولها را با فاصله روی آن بچینید روی سینی را بپوشانید در جای گرم قرار دهید و در این مرحله استراحت دوم را به مدت ١ ساعت به خمیر دهید . بعد از این مدت سینی را در فر از قبل گرم شده ١٧٥ درجه به مدت تقریبی ٣٠ دقیقه قرار دهید .


۳ نظر:

  1. ای با سلیقه ای هنرمند ای عکاس ای قناد به به عاالی دوستم

    پاسخحذف
  2. استاد شیرینی پزی ، معرفی میکنم عارفه ی گلم :**

    پاسخحذف
  3. به جای خمیر مایه فوری از چیز ديگه ميشه استفاده کرد؟

    پاسخحذف