Loading...

۱۳۹۴ فروردین ۲۳, یکشنبه

کیک باقلوا


مواد لازم : 
شکر ۱/۲ پیمانه ( ۱۰۰ گرم )
آرد        ۱ پیمانه 
تخم مرغ       ۳ عدد
پودر بادام      ۱ پیمانه ( ۱۲۰ گرم ) 
بیکینگ پودر        ۱قاشق چایخوری
کره آب شده       ۱۵۰ گرم
گلاب          ۱/۴ پیمانه
هل ساییده شده         ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت:
گلاب    ۱/۴ پیمانه ( ۶۰ میلی لیتر )
شکر      ۱ پیمانه
آب      ۱/۳ پیمانه
عسل      ۱ قاشق سوپخوری


طرز تهیه : 
شکر و تخم مرغ را با همزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید . سپس گلاب و هل را اضافه میکنیم بعد از کمی هم زدن بکینگ پودر را با آرد مخلوط  والک کنید و به مواد اضافه کنید دراین مرحله فقط در حد یکدست شدن مواد هم میزنیم . سپس در آخر هم پودر بادام را اضافه و با لیسک مخلوط کنید . مواد را در قالب ۲۰ در۳۰ که  قبلا چرب کردید بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا رویه کیک طلایی شود قرار دهید . وقتی که کیک پخت از فر در آورید و بزارید تا کاملا سرد شود سپس شربت داغ را روی کیک سرد بریزید همانطور کیک را ۱ تا ۲ ساعت کنار بگذارید تا خوب شربت به خورد کیک برود .

طرز تهیه شربت:
شکر وآب را روی حرارت قرار دهید وقتی شکر حل شد عسل را اضافه میکنیم و بعد گلاب را بریزید وقتی مواد یکی دو جوش زد شربت آماده است دراین مرحله به دلخواه مقداری زعفران به این شربت اضافه کنید .
نکته : 
قالب این کیک فقط باید چرب بشه نیاز به کاغذ اندختن کف قالب نیست .


۴ نظر:

  1. عارفه تو فقط نشستی که دل منو آب کنیااااا ، دختر خیلی خوب شده ، خیلی خوشرنگ و صد البته خوشمزه ، نوش جونتون دوست هنرمندم :*

    پاسخحذف
  2. اين همون نون شربتيه قزوينياست؟

    پاسخحذف
  3. salam ye soal dashtam
    in peimane andazash cheghad hastesh. ma inja az (dl) estafade mikonim.

    پاسخحذف