۱۳۹۵ خرداد ۳, دوشنبه

فرنی


 
مواد لازم : 
شير               ٢ پيمانه ( نيم ليتر )
آرد برنج         ٢ قاشق سوپ خورى 
شكر             ٣ تا ٤ قاشق سوپ خورى ( بستگى به ذائقه خودتون شيرينش روتنظيم كنيد )
گلاب             ٢ قاشق سوپ خورى 


طرز تهيه :
براى من به شخصه فرنى يعنى با آرد برنج درست بشه ، به نظر من وقتى كه با نشاسته درست ميشه ميره تو خانواده پودينگ ها ....


 
خوب براى درست كردن فرنى شما بايد ابتدا شير سرد رو توى قابلمه بريزيد بعد آرد برنج را هم به آن أضافه كنيد خوب هم بزنيد تا آرد برنج مخلوط شير شود . شكر را هم بريزيد و مخلوط كنيد . 



سپس در اين لحظه قابلمه را روى حرارت با شعله متوسط بزاريد . نكته مهم اينه كه حتماً بايد در تمام طول پخته فرنى ( يعنى تا وقتى كه به غلظت و سفتى دلخواه شما برسد ) بايد مرتب هم بزنيد . و بدلخواه کمی از پودر هل یا دانه هل درسته ( که بعد از پخت میتوانید بردارید ) برای عطر و طعم بهتر میتونید استفاده کنید .


 
در آخر هم كه غليظ شد گلاب رو أضافه كنيد و هم بزنيد و از حرارت برداريد . بايد در ظرف مورد نظرتون قبل از سرد شدن فرنى را بريزيد . ولى دكور كردنش رو كمى صبر كنيد تا در ظرف كمى سرد بشه و رؤيه فرنى خودش رو بگيره و بعد به دلخواهتون با پودر دارچين ، پودر گل محمدى و يا خود گل محمدى ، خلال و پودر پسته و خلال بادام .... تزيين كنيد .


۱ نظر:

  1. سلام. فرنی خیلی خوشمزه است. خوش به حال بچه ها که زیاد گیرشون میاد! بعضیها هم بهش کاکائو یا قهوه اضافه می کنن و بهش طعم و رنگ میدن. جالبه.

    اگر به من هم سر بزنی خوشحال می شم.

    پاسخحذف