۱۳۹۵ مهر ۸, پنجشنبه

خوراك اسفناج


مواد لازم :
اسفناج 
سير 
پياز 


رب انار 
پودر دانه انار خشك ( ناردونه )
 يا دانه انار تازه در صورت دسترس 
نمك و فلفل و زردچوبه

طرز تهيه : 
پياز و سير را خورد كنيد و تفت دهيد به آن كمى زردچوبه هم اضافه كنيد . در نهايت اسفناج ( يا به صورت تازه ، يا يخ زده ، يا يخ زده خامه اى ) هر كدوم رو استفاده كنيد جواب ميده و خوشمزه ميشه به پياز و سير سرخ شده اضافه كنيد . سپس اسفناج را خوب كه تفت داديد در آخر هم نمك و فلفل و پودر انار سايبده ( در صورت دسترس داشتن ) و يا دانه انار تازه و رب انار يا به دلخواه رب آلوچه را اضافه كنيد كمى تفت دهيد تا تفت بخورند و مزه ها با هم مخلوط شوند .

پيشنهاد ميكنم دوستان جنوبي از آب تمرهندى استفاده كنند كه اون هم خوشمزه ميشه 👌

اين خوراك اسفناج خوشمزه رو ميتونيد در كنار غذاهاى مرغى ، گوشتى و يا ماهيچه سرو كنيد. مثلا با تهچین شهمیرزادی که دستورش را میتونید اینجا کلیک کنید و ببینید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر