مواد لازم :
آرد ۱ کیلو
بهبود دهنده ۵ گرم
خمیر مایه ۲۰ گرم
نمک ۱۲ گرم
شکر ۱۵ گرم
روغن مایه ۱۰ گرم
آب ولرم ۵۵۰ تا ۶۰۰ سی سی
دوستان من که خیلی از پخت این نان راضی بودم امیدوارم شما هم دوست داشته باشید خیلی خوشحال بودم دخترم که خیلی نان تست دوست داره یه نان سالم مامان پز میخوره ))))))))))))
ابتدا تمام مواد خشک ( آرد ، بهبود دهنده ، خمیر مایه ، نمک ، شکر ) را با هم مخلوط کنید روغن مایه را ریخته سپس آب ولرم را کم کم اضافه کنید خوب ورز دهید سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید در جای گرم به مدت ۱/۵ استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود .سپس قالب لوف را چرب کنید خمیر را لوله کنید داخل آن قرار دهید روی قالب را با پارچه بپوشانید ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید بعد از این مدت روی قالب را با فویل بپوشانید قاب را در فر ۲۰۰ درجه بگذارید رو ی قالب را هم که فویل گذاشتید با یک ظرف دیگر بگذارید تا نان در حین پخت فضا برای پف کردن نداشته باشد و سطح رویی آن صاف و یکدست در اید ( من از یک سینی فر کوچیک که داشتم استفاده کردم ). به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فر باقی بماند.
توضیحات :
خیلی از دوستان در مورد بهبود دهنده سوال میکنن باید بگم به انگلیسی Bread improver میشه و نکته دیگه این که بهبود دهنده رو دوستان عزیزی که توی ایران زندگی میکنن حتما باید توی آردها بریزند تا کیفیت آرد را بالا ببرند ولی برای دوستانی که خارج از ایران زندگی میکنن آرد هایی که اینجا استفاده میشه از کیفیت خوبی برخوردار هستند و استفاده نکردن از بهبود دهنده مشکلی ایجاد نمیکنه . همانطور که من در هیچ کدوم از نون هم که درست میکنم استفاده نمیکنم چون از کیفیت آردی که اینجا استفاده میکنم مطئمن هستم . هرانچه که در مورد پخت نان خوب باید دانست .
man yek soali daram, man modatee hasst noon dorost mikonam vali khaily dost daram non toast dorost konam, mozo inja hast ke hameye in nan ha yek khamir e yekjoor darand va khamireshan faghi ba ham nemikone, che chizi dar khamir noon a toast motefavet hast ke un sefidi va taame non toast ra midahad, mamnoon misham ade javabi az shoma dashte basham, merc
پاسخحذفعزیزم نان تست یک بهبود دهندهٔ مخصوص داره و هم اینکه یک قالب مخصوص پخت تست . من تازگی یک نون تست پختم که خیلی کیفیت خوبی داشت که به همین زودی رسپیش رو توی وبلاگم میزارم .
حذفسلام یه سوال دارم من توی خونه اون توستر دارم درجه حرارتهایی که برای غذا های مختلف مینویسید برای تمام وسایل از جمله فر گاز،مایکرفر و اون توستر یکی هست؟
پاسخحذفسلام عزیزم . نه درجه فر برای گاز فر هست . مایکروفر درجه متفاوت داره . اون تستر چون فضای کوچیکی داره پخت در آون زودتر انجام میشه حتماً باید ۲۰ یا ۳۰ درجه گفته شده در هر دستور شما درجه رو کمتر بذارید .
حذفسلام عزیزم مرسی بابت دستور غذاهای عالیت من این نون درست کردم ولی متاسفانه رنگش خیلی کدر دراومد وبافت متراکمی هم به نسبت نون تستای بیرون داره خواستم دلیلشو بپرسم وبرای رفع این نقص ها چیکار باید کرد؟
پاسخحذفسلام عارفه جون دست هنرمندت را از دور میبوسم براستی از هر انگشتت هنر می ریزه موفق باشی عزیزم
پاسخحذفقربونت عزیزم . لطف دارد شما .
حذف