۱۳۹۲ فروردین ۱۷, شنبه

کیک پنیر آلمانی ( Käsekuchen )


مواد لازم برای خمیر :
ارد  200 گرم
پودر قند  50 گرم
تخم مرغ  1 عدد
کره 100 گرم
نمک 1 پینچ
مواد لازم برای فیلینگ :
(Quark) کوارک  500 گرم
پودر قند  150 گرم
زرده تخم مرغ  4 عدد
سفیده تخم مرغ  4 عدد
رنده پوست لیمو  1 قاشق چایی خوری
کره ذوب شده  100 گرم
مواد لازم برای تزیین :
توت فرنگی  500 گرم
Torten Guss  بسته


طرز تهیه :
 دوستان عزیزم سال نوی شما مبارک . این اولین پست من در سال جدید هست اومیدوارم امسال هم در کنار شما عزیزان روزهای خوبی رو داشته باشیم و پر از خوراکیهای خوشمزه .
این کیک خوشمزه دومرحله پخت داره یک مرحله پختن کیک هست که توی فر انجام میشه یک مرحله ان تزیین روی کیک هست . در ابتدا برای پختن کیک ارد و پودر قند را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید . کره سرد را خورد کنید و با سر انگشت مخلوط کنید . تا به صورت خورده نان در اید . سپس تخم مرغ را اضافه کنید و خمیر درست کنید . یک قالب 26 سانتی را کاغذ روغنی کف و دیواره ان بگذارید و خمیر را روی ان پهن کنید .


کوارک را با نیمی از پودر قند و زرده تخم مرغ و ابلیمو هم بزنید . سفیده تخم مرغ را همراه بقیه پودرقند هم بزنید تا سفت و سفید بشه . سپس به مواد قبلی اضافه کنید کره ذوب و سرد شده را ریخته و مخلوط کنید . این مایع کوارک اماده شده را روی خمیر در قالب پهن شده بریزید . و قالب را در فر160 درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی 60 دقیقه قرار دهید . عکس بالا برای بعد از پخت کیک هست .


وقتی کاملا کیک سرد شد توت فرنگیهای ورقه شده را روی ان بچینید .(Torten Guss) را طبق دستوری که روی بسته ان نوشته شده درست کنید و وقتی که از حرارت افتاد روی توت فرنگی چیده شده بریزید . نکته این که تا انجایی که من میدونم (Torten Guss) در ایران نیست . شما میتونید ازژله بیرنگ یا ژله توت فرنگی استفاده کنید . کیک را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود معمولا کیک پنیر را یک روز بعد از پخت طعم جادویی پیدا میکنه .


۳۳ نظر:

  1. وای ی ی ی من عاشق کیک پنیر آلمانی هستم ، به خصوص اگه با توت فرنگی هم پوشیده باشه
    :****

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من همینطور گیلدا جون . از موقعه‌ای که کیک پنیر آلمانی‌ رو خوردم دیگه مدل آمریکایش برام لذیذ نیست .

      حذف
  2. وای وای وای هی وای
    خانم من الان هوس کردم چیکار کنم چقدر زیبا و خوش رنگ و روووووو

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای جونم . لیلا جون درستش کن که خیلی‌ خوشمزه هست . ممنونم عزیزم .

      حذف
  3. ای بابا عارفه جون خود کیک کم هوس انگیز بود تعریف تو و گیلدا جونم بهش اضافه شد :))
    واجب شد امتحانش کنم
    مرسی عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لاله جون درست کن عزیز دلم که تو هم مشتریش میشه . مرسیییییییییییی دوست جون .

      حذف
  4. از ظاهر بسیار زیبای این کیک دقیقا میشه حدس زد چه مزه خوب و چه طعم لذیذی داره دستتون درد نکنه

    پاسخحذف
  5. سلام عارفه جون ،امیدوارم که نوروز بهتون خوش گذشته باشه و سال خوبی رو آغاز کرده باشید.
    دستتون درد نکنه ،این کیک پنیر خیلی هوس انگیزه .من همه نوع کیک پنیر رو دوست دارم ولی خب کیک پنیر آلمانی بافت لطیف تری داره ،خیلی ممنون بابت دستور

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام ارغوان جون عزیز . ممنونم عزیزم . امیدوارم شما هم سال جدید خوبی‌ رو شروع کرده باشی‌ .
      دقیقن برای همین بافت نرمی که داره تو دهن آب میشه . من هم موافق که کیک پنیر از خوشمزه‌ترین کیک‌ها هست .

      حذف
  6. محشره...من عاشق کیک پنیرهای با بیس کیکم نه بیسکویت...اینو گیلدا هم که گذاشته بود دلم خواست اما نمی دونم ماست واقعا می تونی جاگزین کوارک بشه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. پس هانیه جون یعنی‌ من مطمئنم با خوردنش میری تو فضا . والا من هم نمیدونم عزیزم که ماست واقعاً می‌تونه جایگزین خوبی‌ برای کوارک باشه یا نه یعنی‌ امتحانش آزمون خطا هست .

      حذف
    2. هانیه جون ،من از پنیر لبنه ی تر کی که از ماست گرفته میشه درست کردم که جواب داد ولی میشه ماست خامه ای رو هم آبش رو بگیری و خودت چکیدش کنی و استفاده کنی ،البته یکم سخت و وقت گیره.لبنه ای که تو ایران هست خوشمزس ولی بافت و مزش مثل لبنه ی ترکی نیست.لبنه ی ترکی خیلی شل و نرم و بسیار کم نمکه.

      حذف
    3. خیلی‌ خیلی‌ ممنونم ارغوان جون که تجربه خودت رو در اختیار ما گذاشتی .

      حذف
    4. مرررررررسی ارغوان گلی من

      حذف
  7. وااااااااااااای این عالیه ، دستت درد نکنه عاااااااااااالیه

    پاسخحذف
  8. دوستان به جای ما عارفه جان عزیز.

    پاسخحذف
  9. سلام
    عارفه جون کوارک چیست؟ آیا در ایران یافت میشه؟ یا جاگزین مناسبی داره؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لیلی‌ جون کوارک یک چیزی شبیه ماست چکیده هست . تا موقعه‌ای که ۳سال پیش من ایران بودم که نبود الان رو نمیدونم . عزیزم من جوابی‌ که دوست خوبم ارغوان جون برای هانیه جون در این مورد نوشته رو رو مینویسم تو هم میتونی‌ خودت کوارک رو درست کنی‌ و در پی‌ اون این کیک پنیر آلمانی‌ رو که خیلی‌ هم لذیذ هست درست کنی‌ عزیزم .
      من از پنیر لبنه ی تر کی که از ماست گرفته میشه درست کردم که جواب داد ولی میشه ماست خامه ای رو هم آبش رو بگیری و خودت چکیدش کنی و استفاده کنی ،البته یکم سخت و وقت گیره.لبنه ای که تو ایران هست خوشمزس ولی بافت و مزش مثل لبنه ی ترکی نیست.لبنه ی ترکی خیلی شل و نرم و بسیار کم نمکه.

      حذف
    2. از راهنمایی تون بسیار ممنونم خیلی لطف کردید

      حذف
    3. خواهش می‌کنم لیلی‌ جون . وظیفه‌ام بود عزیزم .

      حذف
  10. سلام عارفه عزیز,
    خیلی خیلی ممنون از دستور این کیک خوشمزه! سؤالی که داشتم اینه که میشه به جای Torten Guss از Pie Filling استفاده کرد؟ یا هر دو یکی هست؟
    ممنونم از راهنماییتون.

    پاسخحذف
  11. سلام سعیده عزیز .
    خواهش می‌کنم عزیزم . عزیزم Torten Guss با Pie Filling فرق می‌کنند باهم .Torten Guss یک چیزی شبیه ژله بی‌رنگ هست که میوه روی کار را برّاق و خوشگل میکنه .

    پاسخحذف
  12. با سلام و خسته نباشید
    Torten Guss میشه بگین این چیه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیز یک نوع پودر ژلاتین بیرنگ هست که برای برّاق شدن میوه روی کیک از اون استفاده می‌کنند . می‌دونم که تو ایران نیست شما میتونید از ژله بیرنگ یا خود ژله توت فرنگی استفاده کنید .

      حذف
  13. عارفه جان، چرا تیگ (خمیر زیری)اینقدر سفت میشه.البته باید کمی سفت باشه اما مهمونای من اصلا نخواستن که خمیر زیری رو بخورن، البته این رو هم بگم که موقعه درست کردن چون مخلوط بدست آمده خیلی سفت بود و نمیشد در قالب پهنش کرد من ٢ قاشق آب به آن اضافه کردم.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیزم والا نمیدونم کجای کار اشتباه کردی عزیزم نباید اینجوری میشد شاید تو اندازه گیری اشتباه شد .

      حذف
  14. ممنون از پیج خوبتون عارفه جون .می خواستم ببینم ایا شما میدونید در فرانسه کوارک رو باید به چه نامی خرید ؟چون من اصلا نمی شناسم کوارک رو. ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم . من توی گوگل نگاه کردم به همون اسم کوارک بوده به فرانسوی qurak.

      حذف