۱۳۹۲ فروردین ۲۳, جمعه

کیک شکلاتی


مواد لازم :
کره ۱۱۲ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکلات تلخ ۹۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۸ قاشق چایی خوری
آرد ۲۰۰ گرم
آب ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای کرم کره‌ای شکلاتی :
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری

مواد لازم برای گاناژ :
شکلات ۱۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم


طرز تهیه :

ابتدا بگم که این رسپی کیک شکلاتی خیس هست ( به قول معروف کیک شکلاتی بی‌ بی‌ ) که من عاشقشم .
ابتدا کره و پودرقند را در ظرفی‌ ریخته و هم بزنید سپس تخم مرغها یکی‌ یکی‌ اضافه کنید و مخلوط کنید وانیل را بریزید و هم بزنید . مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو ) را با هم مخلوط و الک کنید به همراه آب به تناوب در ۳ مرحله اضافه کنید و هم بزنید . در اخر هم شکلات را به روش بن ماری آب کنید بگذارید کمی‌ سرد شد و از گرما افتاد به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید . قالب گرد ۲۰ سانتی چرب کنید کفّ آن کاغذ روغنی انداخته روی آن را هم کمی‌ چرب کنید مایه کیک را داخل آن بریزید . قالب را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرار دهید . بعد از اینکه کیک پخته شد و از فر در آوردید روی ناهموار کیک را بردارید و کیک را از وسط دو نیم کنید کرم کره‌ای شکلاتی را روی آن بمالید نیمه نصف شده را روی هم قرار دهید اطراف و دور و روی کیک را هم کرم کره‌ای شکلاتی بمالید . روی کیک را هم گاناژ خنک شده بریزید کیک را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و کاملا مزه کم کره‌ای و گاناژ به خورد کیک برود به نظر من ۸ ساعتی باید در یخچال بماند بعد مصرف کنید اگر عجله دارید میتوانید در فریزر بگذارید . موقع عکس گرفتی خیلی‌ آفتاب گرمی‌ بود که من حتی نمیتونستم از نصف شده کیک عکس بگیرم چون تقریبا گاناژرا آب کرده بود و نمی‌شد دست به کیک بزنم و برش بدهم ))))))))) .
برای درست کردن کرم کره‌ای شکلاتی ابتدا کره را با هم زن بزنید سپس پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید وانیل و پودر کاکائو و شیر را اضافه کنید و هم بزنید .
برای درست کردن گاناژ هم ابتدا خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید وقتی‌ به مرحله ریز جوش زدن رسید از حرارت بردارید شکلات خورد شده را به آن اضافه کنید چند دقیقه‌ای بگذارید به همون حالت بماند سپس با هم زن دستی‌ خوب هم بزنید تا یکدست شود .


۲۹ نظر:

  1. به نظر خیلی خوشمزه میرسه ای کاش عکس برش خوردشم میذاشتین

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای کاش میشد آقا ابوالفضل گفتم که گرما گاناژ رو شل کرده بود برش نمی‌شد داد تا من کیک رو گذاشتم تو یخچال که گاناژ دوباره سفت بشه برای برش دادن آفتاب رفت برای عکس گرفتن )))))) ولی‌ اگر به رسپیهای من اطمینان دارید به تضمین من درست کنید مطمئنم میره تو منوی همشگی کیک پزیتون .

      حذف
  2. عجب چیزی درستیدی عارفه جووووونم ، دلم بسی آب شد که ........

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای قربون دلت بشم رزی جونم . واقعاً کیک شکلاتی خوشمزه‌ای هست حتما درستش کن عزیزم .

      حذف
  3. وای ی ی ی بر من ، عجب کیکی شده این ، شوکلاتش رو ببین ن ن ن

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی خیلی‌ خوشمزه بید این کیک جات حسابی‌ خالی‌ بود گیلدا جونم .

      حذف
  4. خیلی خوشمزه به نظر میاد عارفه جون ،دستتون درد نکنه. من کیک های خیس رو دوست دارم.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ارغوان جون اگر طرف دار کیک‌های خیس هستی‌ شدیدن میگم که درستش کن که طرفدارش میشه عزیزم .

      حذف
  5. وووی من عاشق کیک های شکلاتی ام
    نوش جونتون عزیزم ***

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. من هم عاشق دوستم لاله جون هستم )))
      ممنونم گلم .

      حذف
  6. عارفه جونم کلی وقت بود بهت سر نزده بودم, اومدم احوالپرسی کنم که دیدم یه کیک خوشمزه هم داری!!!
    دستای گلت درد نکنه که اینقدر همیشه هنرمندن!
    بوووووووس

    پاسخحذف
  7. عارفه جونم کلی وقت بود بهت سر نزده بودم, اومدم احوالپرسی کنم که دیدم یه کیک خوشمزه هم داری!!!
    به به !!! دستای گلت درد نکنه که اینقدر همیشه هنرمندن و چیزهای خوشمزه می پزن!
    بوووووووس

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام شبو جونم دلتنگت شده بودم . مرسیییییییییییییییی دوستم .

      حذف
  8. عاالی بود خانوم دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف
  9. سلام
    مرسی از دستور کیک خوشمزه تون
    یک سئوال: عارفه جون در مواد لازم کیک، پودر قند نوشتی ولی در دستور کیک شکر نوشتی کدامشون درسته؟ چون من می خوام این کیک را درست کنم ممنون میشم پاسخ من را بدهی
    قربانت لیلی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام لیلی‌ جون . عزیزم پودر قند درست هست که تو دستور ویرایش کردم . امیدوارم درست کنید و لذت از خوردنش ببرید . نوش جونتون

      حذف
  10. ممنونم عارفه جون من می خوام برای روز مادر برای مادرشوهرم درست کنم. ممنونم از اینکه پاسخ من را دادید. قربانت لیلی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لیلی‌ جون وظیفه بود عزیزم . لیلی‌ جون واقعا خوش سلیقه هستی‌ خیلی‌ کیک خوشمزه‌ای رو انتخاب کردی عروس مهربون .

      حذف
  11. سلام عارفه جون
    من این کیک را درست کردم بسیار بسیار عالی و خوشمزه شد و خیلی کیک شیکی شد واقعاً ازتون ممنونم ضمنا روزتون هم مبارک امیدوارم همیشه شادی، چراغ روشن زندگیتان باشد.
    قربانت لیلی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم .
      لیلی‌ جون خیلی‌ خوشحال شدم که از این کیک خوشتون اومد و من جلوی شما شرمنده نشدم . نوش جونتون باشه عزیزم .
      ممنون روز زن شما هم مبارکککککک باشه مهربونم .

      حذف
  12. bebakhsid in kereme shokolat ra pokhte roie keyk mirizin ? mamnon misham

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه عزیزم کرم کره شکلاتی رو فقط مواد لازمش رو با هم مخلوط می‌کنیم . بعد وسط و روی کیک می‌زنیم .

      حذف
  13. واااااااااااااااااااااای خدای من باید درستش کنم ..

    پاسخحذف
  14. عارفه جان عزيزم نميدونم اين نوشته من بدستتون ميرسه يا نه من كاراتون ودنبال ميكنم كاراتون عاللللليه وازش استفاده ميكم ممنون عزيزم موفق باشيد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نرگس عزیزم خیلی خوشحالم که کارهای منو دوست دارید و خوشحالتر که به من گفتید این خیلی به من انگیزه میده با همه مشغله ای که دارم به کارم ادامه بدهم مرسیییییییی عزیزم

      حذف
  15. وااااااي چقدرخوشحالم كه پيغامم به دست تون رسيد وممنون كه جواب دادين خيييييلي دوست تون دارم

    پاسخحذف