مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۵۰ گرم
خمیر مایه خشک ۱ بسته
کره ۷۵ گرم
نمک ۱ قاشق چایی خوری
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
مواد میانی :
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۸ قاشق سوپ خوری
اگوش :
شیر ۷۵ گرم
کره ۲۵ گرم
طرز تهیه :
خمیر مایه را در شیر ولرم همراه با ۱ قاشق چایی خوری شکر بریزید ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا عمل آید . آرد ، شکر ، نمک را با هم مخلوط کنید سپس به آن کره و تخم مرغ را اضافه کنید . مخلوط شیر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید خمیر را ورز دهید تا یکدست شود . سپس در ظرف چرب شده بگذارید و در دمای محیط ۲ ساعت استراحت دهید . پس از این مدت دوباره کمی خمیر را ورز دهید با وردنه خمیر را به شکل مستطیل باز کنید روی آن مخلوط پودر کاکائو و پودر قند را بریزید سپس رول کنید و با فاصله ۲ سانت از هم برش دهید . رولها را با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید پس از این مدت روی رولها مخلوط شیر و کره آب شده با برس بزنید دوباره در فر ۱۵ دقیقه دیگر قرار دهید .
vay khodaya che khoshmazaaaaaaaaaas
پاسخحذفDastet dard nakone arefe joon
قربونت لیلا جون عزیزم . همیشه به من لطف داری مهربونم .
حذفدستتون درد نکنه عارفه جون ،خیلی خوشمزه به نطر میان .تو خونه ی ما چون رابطه ی خوبی با کاکائو ندارن فکر کنم بتونم به جای کاکائو از دارچین و شکر با کمی هل استفاده کنم.
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم . دقیقا ارغوان جون با این ترکیب که گفتی هم خیلی خوشمزه میشه عزیزم .
حذفچه خوشگل و خوشمزه! خيلي دلم خواست عارفه جون! دستاي گلت درد نكنه!
پاسخحذفآخه نازی جات خالی بود دوست جونم . ممنونم عزیزم
حذفوووو ییییی چه خوشمزه ، قسمت کاکائو ش داره چشمک میزنه که بیا منو بخور :)))
پاسخحذفبوخورررررررررررررررش گیلدا جون )))))) ممنونم دوست جون .
حذفبه به چقدر جذاب شده. این کاکائوها چقدر تودل برو هستند. خیلی خوبه. کاش بودم می خوردم :)
پاسخحذفای جونم جات خالی بود افسانه جونم .
حذفنظرم آمد آیا؟
پاسخحذفبله که اومد دوست جون . شما کارتون درست عزیزم . ممنونم .
حذفچه صفحه زیبایی دارید عارفه جان. مخصوصاً این شیرینیها :))))))
پاسخحذفسوزان
وایییییی سوزان جون خیلی خوش اومدی عزیزم به وبلاگ من . من دارم پیش شما عزیزان شاگردی میکنم عزیزم .
حذفواااای فدات بشم این چه حرفیه خاخر جان
پاسخحذفمن بینهایت خوشحالم و افتخار میکنم به تمام خانمهایه ایرانی هنرمند. وبلاگ شما هم یکی از اون وبلگها یه آموزنده و جالب هست
من که خیلی تازه واردم عزیزم. آیا شما در فیسبوک هم پیج دارید چون عکسهای شما رو دیدم
سوزان
بله سوزن جون . پیج سفره رنگی ایرانی در فیسبوک من و چند دوست عزیزم با هم هستیم . خوشحال میشم کارهای قشنگت رو اونجا برامون بفرستی گلم .
حذفیعنی فریاااااااد می زنه : هانی منو بخور :)))
پاسخحذفچقدر خوشمزه ست آخههههههههههه
خوب بخورشون دیگه اینقدر داد زدنند گوش وبلاگم رو پاره کردنند )))))))))))))
حذفممنونم دوست جونم .
وای چقده عالیه این عارفه! من بمردم که
پاسخحذفجات خالی بود گول گولی من .
حذفarefe juan ali shodeh dastet dard nakoneh
پاسخحذفقربونت هما جون .
حذفاینا سینابون نیست؟
پاسخحذفبه نوعی هست دوست عزیز .
حذفاگوش چی هست؟ اینجا نوشتید شیر و کره اما استفاده نکردید یه نوع مواد میانیه؟؟ میشه درست و کامل توضیح بدبد؟
پاسخحذفتوی دستور مافین سیب هم نوشته بودید باتر میلک یا باتر میلش یعنی چی؟؟؟؟؟؟
دوست ناشناس عزیز چشم من قول میدم درست توضیح بدم اما شما هم قول دهید درست بخونید !!!!!! من خیلی واضح نوشتم شیر و کره رو کجا استفاده کنید ))))))
حذفاگوش هم یعنی رومال خودمون (ایرانی) که مواد لازم رومال که تو هر دستوری ممکن متفاوت هست رو همه رو با هم مخلوط کنید و قابل از این که کیک یا نون یا شیرینی رو دخل فر قرار دهید با برس مخصوص آشپزی بزنید و بعد سینی رو داخل فر قرار دهید .
در مورد باتر میلش من باز خیلی واضح توضیح دادم در همون رسپی مافین سیب که اگر در دسترس نداشتید چه چیزی رو جایگزین کنید .
عارفه جون میشه توضیح بدی منظورتون از 1 بسته مایه خمیر ! دقیقا یعنی چقدر ؟!!!
پاسخحذفو بعدشم یک قاشق سوپ خوری ک بعضی جاها گفتی ، اگه بخوام با پیمانه یا قاشق اندازه گیری شیرینی بریزم ، میشه چقد ؟!
مرسی عزیزم
عزیزم تقریبا ٧ گرم میشه و ١ قاشق سوپ خوری همون اولین قاشق مخصوص شیرینی پزی میشه .
حذف