مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
پودر قند ۱/۲ قاشق سوپ خوری
ماست ۱/۴ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چایی خوری
آرد به میزان لازم
مواد میانی قطاب :
پودر بادام یا پسته ۵ قاشق چایی خوری
پودر قند ۵ قاشق چایی خوری
پودر هل ۱ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ و کره را با هم زن برقی هم زده سپس پودر قند و هل را اضافه کنید ، ماست را هم بیفزاید مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری درست شود که به دست نچسبد خمیر را در دمای محیط ۲ ساعت استراحت دهید . برای مواد میانی تمام مواد را با هم مخلوط کنید . خمیر را با وردنه نازک پهن میکنیم با کاتر گرد قالب بزنید از مواد میانی ۱ قاشق چایی خوری وسط خمیر میریزیم لبه خمیر را روی طرف دیگه برگردانده و با دست لبه را چین میدهیم قطابها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بگذارید سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید سپس بعد از پخت در پودر قند بغلطانید .
عارفه جان من خیلی وقته به وبلاگت میام و از غذاهای خوشمزه ای که میزاری استفاده میکنم . خانمی خیلی با سلیقه هستی.
پاسخحذفممنونم سپیده جون که من رو قابل میدونی و سی میزنی عزیزم دوست عزیزم . لطف دارید شما عزیزم .
حذفخیلی قطاب دوست دارم ؛ خیلی زیاد ، اما هنوز خودم ندرستیدم ، مرسی از دستور دوستم :)
پاسخحذفقربونت رز جونم . من همینطور ولی خیلی مدل سرخ شدنیش نه به دلیل عذاب وجدان بعدش ولی عاشق مدل فریش هستم . حتما درست کن عزیزم .
حذفعاشقشم م م م م یومی ی ی ی ی
پاسخحذفجات خالی گیلدا جون . ممنونم عزیزم .
حذفعارفه جونم چقدر تو هنرمندی بانوووو!!!!!!
پاسخحذفتو فر خیلی عالیه! می درستمش عزیزم!
ممنونم برای این رسپی عالی!
قربونت شبو جونم .
حذفبدرست عزیزم . نوش جونت .
هوووووووم به به دستت درد نکنه من عاشقشم
پاسخحذفمرسییییییییییییییی لیلا جون .
حذفسلام عارفه جان.
پاسخحذفواااای من الان یه آدم خوشحالم. بالاخره نون پیتام درست شد :)))) این بار یه فر دیگه امتحان کردم و شد. واقعا عالی و معرکه شدن. انقدر زود و به موقع پف کردن که قشنگ اشک شوق در چشمام جمع شده بود! :)
بازم متشکرم ازت عزیزم. :***
راستی! عکسش رو اینجا هم گذاشتم
http://s-rashidi.com/?p=3570
سلام عزیز دلم .
پاسخحذفخیلی خیلی خوشحالم که خوب شد . نوش جونتون خانمی .
دستتون درد نکنه دستورتون بسدار عالی ، ساده وقابل اجراست حتماً درست خواهم کرد چون همیشه فکر می کردم درست کردن قطاب باید مشگل باشه .
پاسخحذفخوشحالم که دوست داشتید دوست عزیزم . از الان نوش جونتون .
حذفممنون دوست عزیز می شه بگیین حدودا چقدر آرد ریختین ؟ ؟ ؟
پاسخحذفزینب جان من نصف مواد درست کردم شاید آرد تقریبا ۱ پیمانه ریختم . تو خودت استادی عزیزم در حدی که خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نچسبه کافی هست .
حذفعارفه جون مثل همیشه هنرمند.عالییبود
پاسخحذفخیلی ممنون شیوا جون لطف دارید شما عزیزم .
حذفmerci az recept faghat mastesh che masti bashe behtare.
پاسخحذفخواهش میکنم دوست عزیز . عزیزم ماست معمولی . من از ماست معمولی ۱/۵ % چربی استفاده کردم .
حذفممنون به نظر خیلی راحت و خوشمزه میاد امیدوارم منم بتونم به این خوبی در بیارم
پاسخحذفحتما میتونی مریم جون . واقعا همونطور که به نظر میاد ساده و راحت هست . ممنونم عزیزم .
حذفعارفه جان بسیار عالیه
پاسخحذفممنون
ممنونم لیلا جون . خوشحالم که پیش من اومدی لیلا عزیزم .
حذفممنونم, عالی بود، فقط یه سوال: میشه بدون استفاده از فر درست کنیم؟ ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
پاسخحذفخواهش میکنم . دوست عزیز بله میتونید به جای در فر گذاشتن اون را در روغن سرخ کنید .
حذفسلام،
پاسخحذفممنون از دستورتون. منم همیشه ماتم داشتم برای سرخ کردن ، مخصوصا که از بوی سرخ کردنی حالم بد میشه. بازم خیلی ممنون.
فقط یک سوال، چند دقیقه تخم مرغ رو با همزن می زنید؟ در حد کیک یا فقط در حد مخلوط شدن؟
خواهش میکنم دوست عزیز . عزیزم فقط در حد مخلوط شدن باید هم بزنید .
حذفin dastoor copy az roza montazami nist? dastet dard nakoneh keh khoob copy mikoni. bi zahmat in nazare manam bezar keh baghieh bebinan. albateh ageh nemitarsi aberoot bereh.
پاسخحذفاخه دوست عزیز و ترسو که بطور ناشناس میای و کامنت میذاری و واقعاً من متاثر از این همه شجاعت تو هستم که امروز از صبح پا شدی و با کامنتات داری عقدهای بودنت رو نشون میدی . از دست تو آدمهای حسودی این قدر کشور ما گل و بلبل شده )))!!!! خانم نچندان محترم دیدی که حداقل از تو شجأع تر بودم کامنتت رو منتشر کردم . من مثل تو از ایران با خودم کتاب استاد روزا منتظمی تا کانادا )))))) نبردم . این قطاب رو از روی رسپی که تو کلاس شیرینی پزی بهون دادند درست کردم رسپی که من براش پول دادم ولی رایگان در اختیار علاقمندان این کار قرار دادم . حالا استادمون از روی کتاب استاد منتظمی به ما یاد داده باشند اون میدونه و خودش . من مثل شما غذاهام رو از کتاب استاد منتظمی درست نمیکنم که حفظ باشم . واقعا از این همه دید منفی که دارید متاسفم .
حذفعارفه عزیز من تصمیم دارم از دستور قطابتون استفاده کنم اما چند تا سوال داشتم. یکی اینکه تو دستور اشاره نکردید بیکن پودر را چه موقع باید استفاده کرد؟ باید به ماست اضافه کرد یا ارد؟ دیگه اینکه با این دستور میشه خطاب ها را سرخ کرد؟ نوع خمیرش طوری نیست که مشکلی پیش بیاد موقع سرخ کردن؟ و در اخر اینکه با این دستور این تعداد قطابی میشه که تو عکس هست؟ چون نمیخوام خیلی زیاد درست کنم میپرسم.
پاسخحذفشرمنده که خیلی سوال کردم.
فریبا یا همونی که هفته پیش راجع به کوکیز کلی سوال پرسیده بود باز هم ;)
فریبا جون عزیزم بله میشه سرخشن کنی . من این تعداد رو با نصف مواد درست کردم . عزیزم ممنونم که یادم انداختی الان درستش میکنم بکینگ پودر را همراه آرد اضافه میکنی . دوشمنتون شرمنده عزیزم . خیلی هم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم .
حذفsalam arefeh jan man jadidan ba saitet ashna shodam va khili khoshhalam .1 soal dashtam dar morede ghotab man 2 bar ghotab dorost kardam na ba dastor shoma vali ta hododi shabih bod .man yek moshkeli keh dashtam in bod keh vaghti khamir ro baz mikardam va ghaleb mizadam shoro be jam shodan mikard mikhastam bedonam in baray shoma ham pish miyad ya na ?va chera baray man pish miyad ba tashakor.
پاسخحذفستاره عزیز احتمالا محیطی که خمیر رو استراحت یا ورز و پهن میکنی سرد هست . یا اینکه آرد زیاد به خمیر میزنی . این دلایلی هست که به ذهن من میرسه .
حذفسلام عارفه جون ممنونم از سایت مفیدت . این سوال که ستاره جون پرسید در موردجمع شدن خمیر برا منم همیشه پیش میاد علتش چیه؟ چیکار میشه کرد
پاسخحذفمریم جون احتمالا محیطی که خمیر رو استراحت یا ورز و پهن میکنی سرد هست . یا اینکه آرد زیاد به خمیر میزنی . این دلایلی هست که به ذهن من میرسه .
حذفسلام و مرسی از دستور این شیرنی . فقط کاش به جای پیمانه وزن مواد اولیه هم بود ..
پاسخحذفمرسی
سلام دوست عزیز . خواهش میکنم .
حذفsalam man ghablan dorost kardam khoshk shod dali khoshk shodan chiye mamnon misham javab bedin
پاسخحذفشاید زیاد توی فر گذاشتید و دلیل دیگه اینکه خمیرش رو نازک پهن کردید .
حذفعارفه جون میشه لطف کنی بگی با این مقدار مواد حدودا چند تا قطاب درمیاد؟ مرسی گلم
پاسخحذفعزیزم یادم نمیاد من اینها رو ٣ سال پیش درست کردم !!!!!
حذفسلام عارفه عزيز من وقتى خمير قطاب را پهن ميكنم كه قالب بزنم مدام جمع ميشود علت چيست خانوم با سليقه ميشه كمكم كنى؟
پاسخحذفعزیزم علت جمع شدن خمیر موقع وردنه کشیدن دو دلیل میتونه داشته باشه یا آرد زیاد زدید یا کره رو زیاد ریختید .......
حذفDasteton dard nakone alea mn khily alaqe darm ba shereny dorst kardan
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم . خوشحالم که شاید کمی تونسته باشم در رابطه با شیرینی پزی به شما کمک کرده باشم ...
حذفMamnon az shoma alea man khily be shereny dorost kardn alaqe darm kareton alea
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم .<3
حذفممنون از این دستور سالم قطاب
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم <3 <3
حذف