مواد لازم :
شکر ۱۲۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
وانیل ۲ قاشق چایی خوری
تخم مرغ ۲ و ۱/۲ عدد
خامه ۷۵ گرم
نمک ۱ پنسه
آرد ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
شکلات ۷۰% ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
شکر و کره را با هم زن برق بزنید وانیل را هم اضافه کنید هم بزنید . تخم مرغ را هم دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید خامه و نمک را بریزید و هم بزنید . آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید کم کم اضافه کنید و مخلوط مواد کنید . خمیر را دو قسمت کنید . شکلات را به صورت بن ماری آب کنید و یکی از ظرفهای خمیر اضافه کنید حالا یک ظرف خمیر سفید و یک ظرف خمیر شکلاتی دارید . سپس قالب مناسبی را چرب و آرد پاشی کنید ابتدا نیمی از خمیر سفید را بریزید روی آن را هم خمیر شکلاتی را ریخته سپس ما باقی خمیر سفید را روی آن بریزید کمی با چنگال دو رنگ را توی هم ببرید . قالب را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار دهید .
وای عارفه جون ،چقدر این کیک هوس انگیزه ! خیلی خوشمزه به نظر میاد .دستتون درد نکنه و نوش جان
پاسخحذفممنونم ارغوان جونم . ایکاش نزدیک بودیم با هم این کیک رو همراه با چایی میخوردیم کلی هم گپ میزدیم . بوسس
حذفبه نظر خیلی خوشمزه میاد.با اعتمادی که به رسپیهای شما دارم حتما" درستش میکنم. در ضمن وقتی حوصله به خرج میدهید و عکسهای با کیفیت می گیرید آدم بیشتر جذب میشه. با آرزوی موفقیت
پاسخحذفشما لطف دارید آقا ابوالفضل . از الان نوش جونتون . در ضمن بحث حوصله نیست بحث آفتاب و نور خوب هست برای عکاسی که جایی که من زندگی میکنم کمیاب هست )))))
حذفعجب تپپپپل شده عارفه ، من همون یه برش بسمه ، خیلی خوردنیه ، دست گلت درد نکنه
پاسخحذفمیدونی که دوست جون من عاشق تپل مپل هستم ))))))) . ممنونم عزیزم .
حذفچقدر خوشگله و محشر مثه همه کیک هات
پاسخحذفعالیه عارفه...من برم شیر بریزمبرا خودم یه قاچ از اینا بردارم :))
من یه کیک خامه شکلاتی درست کردم که خیلی خوشمزه بود..نمی دونم دستورش همین بود یا نه..برم ببینم اگه فرق می کنه اینو هم درست کنم حتتتتتما
ای جونم توهای کیکت رو با شیر بخور من با چایی . دوست جون کار درست رو تو انجام میدی من اصلا تو زندگیم شیر نمیخورم خیلی کار بدی میکنم ولی برام بوی گاو میده !!!!!!!!!!! نوش جونت عزیزم . منتظر هستم رسپی کیک تو رو هم ببینم بدرستم دوستم .
حذفااااااااوم ، مدتی هست که شیف طیبه عزیز برگشته و به صورت رگبار مطلب میزاره ، و این زمانها من مطلب دیگرون رو از دست میدم :)))
پاسخحذفاین بود که الان به کیک خوشمزه ات رسیدم
دست گلت درد نکنه عارفه جون، صبر کن چای دم کردم بیارم با هم بخوریم
آخ گفتی گیلدا جون ۶ ماه نبوده داره جبران میکنه ))))))
حذفپس چرا نیومدی کیک همینجور مونده تو بشقاب منتظر چایی تازه دم شده هست .!!!!!!!!
عارفه کامنت من کو؟ کامنت منو پس بده!
پاسخحذفگولو جونم کامنتت نذاشته بودی که دوست جونم .
حذفبقول رزعزیز کیک توپولی موپولی خوشگلی شده بادیدن بعضی از شیرینی ها واقعا آدم به رژیم و اینجور حرفا فکر نمیکه مثل همین کیک خوشمزه تون .... دستای گلت درد نکنه مثل همیشه عالی شده. ♥
پاسخحذفممنونم صفا جون . والا که من در مقابل هر نوع کیک و شیرینی مقاومتی ندارم متاسفانه .
حذفواااااااااااااااای از اون کیکهاست ها از اون خوشمزه هااا به به باید درستش کنم دستت درد نکنه
پاسخحذفآرهههه لیلا جون خوشمزه شده بود .
حذفخواهش میکنم عزیزم .
عارفه جون لطفا اگه میشه اندازهارو با پیمونه بنویس اگه بشه ممنون میشم
پاسخحذفحتما سعی میکنم ولی دوست عزیز اکثر دستورها برای شیرینی یا کیک پزی با گرم هست چون دقیقتر هست .
حذف