۱۳۹۱ اردیبهشت ۱, جمعه

کیک گلابی کاراملی


مواد لازم :

گلابی ۳ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پودر دارچین ۱ قاشق چایی خوری
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
مواد لازم برای کارامل :
شکر  ۱/۲ پیمانه
کره ۳ قاشق سوپ خوری
آب سرد ۵ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :
قبل از اینکه طرز تهیه این کیک خوشمزه رو بگم باید از دوست خوب و باسلیقه ‌ام لیلا جون تشکر کنم که این کیک خوشمزه رو از اون یاد گرفتم . مرسییییی دوستم .
در ابتدا کره و شکر را با هم زن برقی هم بزنید .( دوستان عزیز من حتما این نکته رو باید تذکر بشم که برای تمام دستورهای کیک باید تخم مرغ و کره را از قبل از یخچال در آورید که به دمای محیط برسند ) . سپس تخم مرغها رو یکی‌ یکی‌ اضافه کنید وانیل را هم ریخته . مواد خشک (آرد ، بکینگ پودر ، پودر دارچین ) را با هم الک کنید به مواد قبلی‌ اضافه کنید . در این مرحله باید کارامل را درست کنید به این صورت که تمام مواد ( کره ، شکر ، آب سرد) را در قابلمه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا کارامل درست شود حتما مواظب باشید چون خیلی‌ زود میسوزد . در این فاصله قالب مورد نظرتون را در فر‌ بگذارید تا گرم شود کارامل را داخل قالب گرم شده ریخته سریع پخش کنید چون زود سفت میشود اگر قالب از قبل در فر‌ گرم کنید راحتتر اینکار انجام میشود بعد از پخش کردن کارامل سرد و سفت شد اشکالی‌ ندارد گلابی‌ها را پوست کنید ورقه‌های نازک برش دهید روی کارامل بچینید مایع کیک را روی آن بریزید در فر‌ ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید . موقع سرو هم روی آن پودر دارچین بپاشید .

۲ نظر:

  1. نوش جونت عزیزم عاااالی شده بهتر از مال من

    خوشحالم دوست داشتی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لطف داری لیلا جون . دستت درد نکنه عزیزم واقعاً خوشمزه بود .

      حذف