۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سه‌شنبه

کباب حسینی


 مواد لازم:
گوشت راسته گوسفندی (یا فیله گوساله یا مغز ران گوسفندی) ۵۰۰ گرم
پیاز سفید ۱۲۵ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱۲۵ گرم
کره ۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیخ چوبی به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا گوشتها را با فلفل سیاه طعم دار کنید . در سیخ چوبی ابتدا فلفل دلمه‌ای را قرار دهید سپس گوشت و بعد پیاز به ترتیب قرار دهید تو گذاشتن این مواد به سیخ چوبی میتوانید به هر ترتیبی که دوست داشتین این کار را انجام دهید . سپس در قابلمه‌ای که می‌خواهید کبابها را بپزید کمی‌ روغن ریخته سیخ‌های کباب را در آن کمی‌ سرخ کنید بعد از این کار در کف همان قابلمه گوجه فرنگی ورقه شده بچینید روی آن سیخ‌های کباب را قرار دهید کمی‌ کره روی کباب‌ها بگذارید دوباره گوجه فرنگی بعد سیخ کباب کمی‌ کره این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود در لایه آخر باید گوجه فرنگی باشد در قابلمه را بگذارید با حرارت کم بپزید . در۲۰ دقیقه آخر پخت کمی‌ از سٔس آن را بّر دارید داخل آن کمی‌ نمک و زعفران آب شده بریزید از بالا سٔس را به همه جای قابلمه بریزید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر