مواد لازم :
بادمجان درشت 4 عدد
سیر 1 بوته
نعنا 2 دسته
هویج متوسط 3 عدد
فلفل قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیاه دانه به میران لازم
گلپر به میزان لازم
پودر تخم گشنیز به میزان لازم
سرکه تقریبا 1/5 لیتر
طرز تهیه :ابتدا بادمجان را کبابی کنید و پوست ان را بکنید و له کنید یعنی ساطوری کنید . سپس هویج را هم رنده ریز کنید به بادمجانها اضافه کنید نعنا ریز خرد شده و سیر له شده ( برای له کردن سیر ابتدا سیر را پوست بکنید و روی تخته اشپزخونه قرار دهید با پهنای چاقو له کنید و سپس ساطوری ریز کنید ) و نمک و پودر تخم گشنیز و گلپر و فلفل قرمز و سیاه دانه را به ظرفی که بادمجان را در ان ریختید اضافه کنید . خوب همه مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس 1 لیتر از سرکه را ریخته هم بزنید .
چند ساعتی بگذارید ترشی در جای خنکی بماند . بعد از این مدت دوباره خوب همه مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند اگر دیدید که خیلی غلیظ هست بقیه سرکه را اضافه و مخلوط کنید بگذارید ترشی در همون ظرف 1 روزی بماند و بعد ان را در سطلهای پلاستیکی یا شیشه ای بریزید و در جای خنک نگهداری کنید . این ترشی خیییییییییییلی خوشمزه هست و بعد از 1هفته که درست کردید میتوانید مصرف کنید . طعم دودی بادمجانها به ترشی یک مزه بینظیر میدهد حتما درست کنید و لذت خوردنش را ببرید . دوستان عزیز مدل دیگه ترشی لیته رو میتونید اینجا ببینید .
وای ی ی ی دهنم آب افتاد
پاسخحذفاون بادمجونها آخه چی میگند د د د خدای من ن ن ن
گیلدا جون خودم هم دهنم آب میافته میبینمش ))))))))))) .
حذفمرسیییییییییییییی عزیزم .
تا حالا با هویج نشنیده بودم ، خیلی باید طعمش خوشمزه بشه عارفه جونم ، دستت درد نکنه
پاسخحذفگیلدا جان ، اون بادمجونا با من دارن حرف میزنن ، میگه بیا ما رو بخوررررررررر :))))
آره رزی جون خیلی خوشمزه میشه .
حذفحتما درست کن عزیزم . مرسیییییییییییییییییییییییی
چه عکسی...چه بادمجونای برررراقی
پاسخحذفممنونم عزیزم .
حذفبه به عارفه جون چه رنگ و رویی...چه دهن اب بندازه.... خیلی خوبه :)
پاسخحذفقربونت افسانه جون جات خالی بود عزیزم .
حذفنرسید پیغام من آیا؟
پاسخحذفرسیده دوست جون . چند وقت بلاگر من خراب بود نمیتونستم انتشارشون بدم ))))))))
حذفعارفه جونم بعد از يه غيبت طولانى اومدم سلامى بكنم!....به به چه كردى! نوش جون تون
پاسخحذفای جونم خیلی خوش اومدی عزیزم . خیلی نگرانت بودم خوشحالم که میبینمت عزیزم .
حذفسلام میشه روش کبابی کردن بادمجان را بگین. منظور شما اینه که با پوست یکجا کباب کنیم به فر خو میشه اما به گاز چه قسم چون ما فر نداریم اگر زحمت نمیشه لطف کنین روشش را با عکس نشان دهید
پاسخحذفدوست عزیز چند روش برای کباب کردن بادمجان هست .
حذف١- روی شعله مستقیم گاز با پوست کباب کنید ( یعنی بادمجان رو فقط بشورید همونطور درست حتی بدونه اینکه کلاهک و دسته آن را بردارید فقط با چاقو چند جای بدنش را برش دهید تا موقع پخت مغز پخت شوند ) .
٢- یا در سینی فر فویل بگذارید و بادمجونها را روی آن بچینید و در فر قرار دهید با درجه ٢٠٠ سانتیگراد . ( یعنی بادمجان رو فقط بشورید همونطور درست حتی بدونه اینکه کلاهک و دسته آن را بردارید فقط با چاقو چند جای بدنش را برش دهید تا موقع پخت مغز پخت شوند )
٣- یا اینکه روی زغال کبابی کنید . ( یعنی بادمجان رو فقط بشورید همونطور درست حتی بدونه اینکه کلاهک و دسته آن را بردارید فقط با چاقو چند جای بدنش را برش دهید تا موقع پخت مغز پخت شوند )