۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

کیک کشمشی


مواد لازم :
آرد ۱۰۰ گرم

کشمش ۷۵ گرم
پودر شکر ۹۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۲۵ گرم
بکینگ پودر ۳/۴ قاشق چایی خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
آرد ذرت ۴۰ گرم
آب پرتقال ۲ قاشق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایی خوری


طرز تهیه : 

در ابتدا زرده و سفیده را جدا می‌کنیم . کره را با نیمی از شکر چند دقیقه می‌زنیم وانیل و بعد زرده‌ها را اضافه می‌کنیم . سفیدها را در ظرفی‌ جداگانه بزنید تا فرم بگیرد کم کم بقیه شکر را اضافه کنید . سفیده را با زردها به آرامی با لیسک به آرامی از یک طرف مخلوط کنید . سپس مخلوط آرد و بکینیگ پودر الک شده را ریخته آن را هم مخلوط کنید بعد رنده پوست پرتقال وآب پرتقال و  کشمش را ریخته و هم بزنید. در قالب چرب شده ریخته و در فر‌ ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید .



۲ نظر: