۱۳۹۲ آذر ۱۴, پنجشنبه

نان سیب زمینی‌ پر شده با کاری مرغ


مواد لازم برای کاری مرغ :
فیله مرغ   150 گرم
سیب زمینی پوست کنده   150 گرم
کره   1 قاشق سوپ خوری
شکر  10 گرم
سویا سس   1 قاشق سوپ خوری
پودر کاری   1 قاشق چایی خوری
فلفل قرمز   قاشق چایی خوری
نمک  1 پنسه


مواد لازم برای خمیر :
خمیر مایه فوری  3 گرم
شیر ولرم   50 گرم
سیب زمینی پخته و پوره شده   130 گرم
شکر  40 گرم
کره ذوب شده  40 گرم
نمک    1/4 قاشق چایی خوری
ارد   250 گرم

طرز تهیه کاری مرغ :
ابتدا کره را در ماهیتابه ریخته روی حرارت قرار دهید سپس پیاز خورد شده را اضافه کنید کمی که تفت خورد فیله مرغ خورد شده را اضافه و سرخ کنید . سیب زمینی را ریز نگینی خورد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا پخته شوند . سپس ادویه کاری و فلفل قرمز و شکر و نمک و در اخر سویا سس را اضافه و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند . مواد کاری مرغ را کنار بگذارید تا سرد شود .


طرز تهیه خمیر :
ارد را در ظرف مناسبی ریخته به ان خمیرمایه و شکر و نمک را اضافه و مخلوط کنید . سپس به ان پوره سیب زمینی و کره اب شده و شیر ولرم را اضافه کنید خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و قابل انعطاف داشته باشید . خمیر را در ظرفی که با کره کمی چرب کردید قرار دهید روی ان را بپوشانید و در جای گرم به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم ان 2 برابر شود . پس از این مدت از خمیر 12 تا چانه بگیرید . روی چانه ها را بپوشانید به مدت 10 دقیقه دیگر استراحت دهید . پس از این مدت یک چانه را بگیرید کف دست کمی باز کنید و از مایه کاری مرغ 1 قاشق غذا خوری وسط ان بریزید و خمیر را بپیچید . با تمام چانه ها اینکار را انجام دهید و در قالب مافین بگذارید روی قالب را بپوشانید و دوباره 20 دقیقه دیگر استراحت دهید . پس از این مدت روی خمیر را با برس شیر بمالید میتونید برای خوشگل شدن روی هر کدوم هم یک پر جعفری بگذارید . قالب مافین را در فر از قبل از گرم شده 180 درجه به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید تا روی انها طلایی شود . بعد از پخت هم تا گرم هستند کمی کره بمالید تا روی نانها براق شود .
             

۱۲ نظر:

  1. عارفه جون خیلی عالی یه. دستت درد نکنه. اینو حتما درست می کنم :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونتتتتتت افسانه جون . از الان نوش جونتون عزیزم .

      حذف
  2. تعریف این نان سیبزمینی رو خیلی شنیدم ، مرسی عزیزم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ نون نرمی میشه گیلدا جون حتما امتحانش کن عزیزم . مرسیییییییی

      حذف
  3. راستی عارفه جون این نونا رو بخوای همینجوری خالی بدون مایه توش درست کنی خوب می شه....به عنوان نون معمولی تو خونه استفاده کنی؟؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. افسانه جون آره عزیزم فکر می‌کنم خوب بشه .

      حذف
  4. چقدرررر خوشمزههه به به

    پاسخحذف
  5. وااااای دلم میخواد الان درست کنم. مرسی عارفه جوووون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. درستش کن هما جون که خیلی‌ خوشمزه هست عزیزم .
      من از الان میگم نوش جونت عزیزممممم .

      حذف
  6. ﺳﻼﻡ, ﺑﺎ اﻳﻦ ﻣﻮاﺩ ﭼﻨﺪﺗﺎ اﺯ اﻳﻦ ﻧﻮﻧﺎ ﺗﻬﻴﻪ ﻣﻴﺸﻪ? ﻣﺮﺳﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻲ ﺩﻟﻢ ﺧﻮاﺳﺖ!!!!

    پاسخحذف
  7. دست گلتون درد نکنه

    پاسخحذف