مواد لازم :
نخود ١/٣ پیمانه
بلغور گندم ٥٠ گرم
برنج ٥٠ گرم
لوبیای قرمز یا چیتی ١/٤ پیمانه
عدس ١/٤ پیمانه
سبزی آش ( تره , جعفری , اسفناج , گشنیز ) ٥٠٠ گرم
کنسرو گوجه ٢ قوطی یا گوجه فرنگی تازه ٤ عدد درشت
پیاز داغ , سر داغ , نعنا داغ به میزان لازم
نمک و زرچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
آب غوره ١ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات از قبل خیس شده را جداگانه بپزید . داخل قابلمه روغن بریزید زرچوبه را تفت دهید در حدی که بوی آن بلند بشه سپس به آن برنج و بلغور گندم را اضافه کنید و آب بریزید که بپزد بعد از اینکه پخته شدند به آن حبوبات از قبل پخته شده و سبزی آش را اضافه کنید در این زمان دیگه در قابلمه را نگذارید که رنگ سبزی تیره نشود . وقتی جوشید به آن کنسرو گوجه پوره شده یا گوجه پوره شده و فلفل سیاه و نمک و آب غوره و پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ را اضافه کنید . کمی زمان دهید که آش جا بیفتد .
طرز درست کردن پیاز داغ طلایی :
پیازها را خللی کنید . آب را به جوش آورید پیازها را داخل آب جوش آمده بریزید . کمی صبر کنید که دوباره آب به جوش آید !!! سپس ١ دقیقه که جوشید آبکش کنید روی آن را آب سرد بگیرید . روی دستمال آشپزخونه پهن کنید تا آبشون کشیده بشه و کمی زعفران بزنید و در روغن داغ فراون سرخ کنید .
خیلی وقته که درست نکردم ، هوس کردم اساسی ، نووووش جونتون عزیزم
پاسخحذفsepas az shoma khanome mehraban
پاسخحذفبا سلام این اش محلی شهر ماست و بسیار خوشمزه و لذیذ ولی باید بگم که اصلا با سیر داغ و اسفناج تهیه نمیشه و طعمش بر میگرده سبزی این اش فقط و فقط جعفری فراوان و تره زیاد و گشنیز هستش بعضیا هم کمی خیلی کم شوید اضافه میکنن اصلا بهش سیر داغ نباید زد
پاسخحذفdaste golet dard nakone,arefe mehraboun
پاسخحذف