۱۳۹۳ مهر ۱۱, جمعه

اشترودل سیب


مواد لازم :
آرد     ٢ پیمانه
شکر   ١ قاشق چایی خوری
نمک    ١/٢
خمیر مایه   ١/٥ قاشق چایی خوری
کره ذوب شده    ٢ قاقاشق سوپ خوری
شیر گرم   ٢/٣ پیمانه
مواد لازم داخل اشترودل :
سیب    ٣ عدد
شکر قهوه ای    ٣ قاشق سوپ خوری
آرد   ٢ قاشق سوپ خوری
آب لیمو   ٢ قاشق چایی خوری
پودر دارچین    ٢ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :آرد و شکر , خمیر مایه فوری را در یک ظرف مخلوط کنید . در ظرف دیگه ای شیر , کره آب شده و نمک را مخلوط کنید سپس کم کم به مخلوط آردی اضافه کنید و بعد خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و لطیفی داشته باشید . خمیر را در ظرف با کره چرب شده قرار دهید و کاملا ظرف را بپوشانید در جای گرم به مدت ١/٥ ساعت استراحت دهید . در این فاصله مواد میانی را آماده کنید به این صورت که تمام مواد ذکر شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید .

خمیر را بعد از استراحت کمی دوباره ورز دهید سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدوم رو با کمک وردنه به شکل مستطیل باز کنید از مواد میانی وسط خمیر بریزید از دو طرف باید ١/٥ سانت با لبه خمیر فاصله داشته باشند  سپس دو طرف را نوارهای یکسان برش دهید سپس به صورت چپ و راست روی مواد میانی بیاورید یعنی 
به نوعی خمیر را روی مواد میانی ببافید . دوباره خمیر بافته شده را ٤٥ دقیقه دیگه درسینی فر استراحت دهید سپس بعد از این مدت سنی را در فر ١٨٥ درجه از قبل گرم شده به مدت ٢٥ دقیقه قرار دهید بد از پخت روی آن را با قلمو کره آب شده بمالید.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر