مواد لازم :
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
وانیل ۱قاشق چایی خوری
روغن مایع ۲۵۰ میلی لیتر
آب ولرم ۱۲۵ گرم
آرد ۳۷۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
من قبلا دستور زبرا کیک گذاشتم که میتونید اینجا ببینید . که اون هم بسییاررررر خوب عالی هست .
در ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید , سفیده ها رو خوب هم بزنید تا سفت و سفید و سبک شوند . در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید تا که کرم رنگ و یکدست شوند . به آن در حین هم زدن روغن مایع را بیفزایید . سپس آب و آرد را که با بکینگ پودربا هم مخلوط کردید به تناوب اضافه کنید خوب مخلوط کنید . در این مرحله هم زن را کنار بگذارید و سفیده ها را که قبلا هم زدید را کم کم اضافه و با لیسک مخلوط کنید .
سپس مایه کیک را به دوقسمت تقسیم کنید یکی را همچنان سفید باقی بماند به دیگری پودر کاکائو را اضافه و هم بزنید . قالب ۲۶ سانتی را با کره کف و دیواره آن را چرب کنید کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید در مرکز قالب از خمیر سفید به اندازه یک ملاقه کوچک بریزید . سپس روی مایه سفید یک ملاقه از مایه کاکائویی بریزید وقتی اینکار رو انجام میدهید مایه بالایی مایه زیری رو به سمت اطراف قالب هول میدهد ( برای بهتر متوجه شدن به عکس زیر توجه کنید ) این کار را ادامه بدهید تا هر دو مایه سفید و کاکائویی تمام شوند .
در انتها با کمک یک سیخ چوبی یا نوک چاقو دو تا رنگ را با صورت راه راه به مرکز کیک هدایت کنید یعنی یکی از پایین به بالا بدهید و بعدی را از بالا به پایین هدایت کنید تا اون حالت پوست گورخری رو به شما بدهد . سپس قالب کیک را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کردید تا گرم شود به مدت تقریبی ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید .
نکته : دیگه شرمنده در نهایت عکس خوبی نشد که از کیک بگیرم به خاطر عجله و هوای نیمه ابری که داشتیم مثلا همین ۳تا عکس بهترین شون بوده !!! ولی نگاه به عکس بدش نکنید کیک خیلی خوبی بوده بچه ام ............
khely khoshkel shode
پاسخحذفخیلی خوشگل شده دوست هنرمندم :*
پاسخحذفخیلی خوشکل شده ممنون
پاسخحذف