۱۳۹۴ مهر ۱۶, پنجشنبه

نان کدو حلوایی


 مواد لازم : 
پوره کدو حلوایی         ۲۸۰ گرم 
شیر ولرم         ۱۲۰ گرم 
روغن مایع       ۱ قاشق سوپ خوری 
آرد             ۵۰۰ گرم 
شکر           ۲ قاشق چایخوری 
نمک          ۱ قاشق چایخوری 
خمیر مایه خشک     ۱بسته ( یا ۱ قاشق سوپ خوری یا ۷ گرم )


طرز تهیه : 
در ابتدا کدو حلوایی پخته و پوره شده را به همراه  شیر ولرم , روغن مایع , نمک , شکر را با هم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید . سپس آرد وخمیرمایه فوری را مخلوط ودر چند مرحله به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید همه را با هم خوب مخلوط کنید وکمی هم ورز دهید تا یک خمیر یکدستی داشته باشد . خمیر را در ظرف چرب شده گذاشته ودر جای گرم به مدت تقریبا ۱/۵ ساعت استراحت دهید . بعد از این مدت خمیر را کمی ورز دهید و قالب لوف ۲۸ سانتی را با ( روغن جدا کننده ) یا روغن مایع چرب کنید . خمیر را در قالب لوف قرار دهید روی قالب را بپوشانید و درجای گرم به مدت نیم ساعت قرار دهید بعداز این مدت قالب رادر فر بگذارید سپس فر را درجه ۱۶۰ سانتیگراد روشن کنید و به مدت تقریبی ۱ ساعت زمان دهید تا روی نان طلایی شود . قبل از پختن نان این مطلب راکه اینجا نوشتم ( هرآنچه که در مورد پخت نان خوب باید دانست ) را هم مطالعه کنید . دستوراین نان و عکس بلاخره بعد ۴ سال انتظار نوشتم هوراااااااا 
 نکات :
 پوره کدو حلوایی ( برای درست کردن پوره کدو :  ابتدا کدوها را به قطعات برش دهید و با پوست به همراه آب کمی بپزید بعد از پخت گوشت کدو را از پوستش جدا کنید در ظرفی ریخته و با استفاده از یک چنگال پوره و له کنید و یا اینکه در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید و یا اینکه با گوشت برقی پوره و له کنید . )

برای دیدن دستورهای بیشتراز کدوحلوایی اینجا رو کلیک کنید .



۱ نظر: