مواد لازم :
آرد برنج ۴۰ گرم
آرد ۲۴۰ گرم
روغن جامد قنادی ۲۰۰ گرم
پودر نسکافه یا قهوه ۲ قاشق چایی خوری
پودر قند ۷۰ گرم
دانه قهوه شکلاتی برای تزیین
تخم خرفه برای تزیین
طرز تهیه :
در ابتدا باید چند نکته رو بگم شما اگر روغن قنادی در اختیار ندارید میتونید از ۲۵۰ گرم کره استفاده کنید . نکته دیگه اینکه اگر میخواهید عکس روغن قنادی که من استفاده کردم رو ببینید اینجا کلیک کنید .
این شیرینی به نظرمن ترکیبی ازشیرینی سنتی و شیرینی مدرن هست و هم شیک و هم خوشمزه ..
در ظرفی مناسب روغن قنادی و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شوند . سپس پودر نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید . در آخر هم مخلوط آرد و آرد برنج را بریزید . در این مرحله میتونید خمیر را در قیف بریزید و در سینی فر که کاغذ انداختید به هر شکلی که دوست دارید فرم دهید.
ولی کاری که من انجام دادم این بود که از خمیر به اندازه یک گردوی کوچیک برداشتم و باماسوره دورش رو خط انداختم و در مرکز یک دونه قهوه شکلاتی گذاشتم و در سینی فرروی کاغذ روغنی چیدم سپس سینی را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر