۱۳۹۵ اردیبهشت ۶, دوشنبه

شیرینی برنجی نسکافه ای


مواد لازم : 
آرد برنج      ۴۰ گرم 
آرد      ۲۴۰ گرم 
روغن جامد قنادی        ۲۰۰ گرم 
پودر نسکافه یا قهوه          ۲ قاشق چایی خوری 
پودر قند          ۷۰ گرم 
دانه قهوه شکلاتی      برای تزیین 
تخم خرفه             برای تزیین 


طرز تهیه : 
در ابتدا باید چند نکته رو بگم شما اگر روغن قنادی در اختیار ندارید میتونید از ۲۵۰ گرم کره استفاده کنید . نکته دیگه اینکه اگر میخواهید عکس روغن قنادی که من استفاده کردم رو ببینید اینجا کلیک کنید .


این شیرینی به نظرمن ترکیبی ازشیرینی سنتی و شیرینی مدرن هست و هم شیک و هم خوشمزه .. 
در ظرفی مناسب روغن قنادی و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شوند . سپس پودر نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید . در آخر هم مخلوط آرد و آرد برنج را بریزید . در این مرحله میتونید خمیر را در قیف بریزید و در سینی فر که کاغذ انداختید به هر شکلی که دوست دارید فرم دهید.



 ولی کاری که من انجام دادم این بود که از خمیر به اندازه یک گردوی کوچیک برداشتم و باماسوره دورش رو خط انداختم و در مرکز یک دونه قهوه شکلاتی گذاشتم و در سینی فرروی کاغذ روغنی چیدم سپس سینی را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم . 


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر