۱۳۹۵ تیر ۲, چهارشنبه

شامى لوبيا چشم بلبلى


مواد لازم : 
لوبيا چشم بلبلى        ١ پيمانه
سيب زمينى              ٢٠٠ گرم
آرد نخودچى             ٥٠ گرم
جعفرى خورد شده       ٣ قاشق سوپ خورى
پياز متوسط               ١ عدد
پودر گشنيز               ١ قاشق چايى خورى
پودر زيره سياه          ١ قاشق چايى خورى
نمك و فلفل و زردچوبه      به ميزان لازم 


در شروع بايد بگم من اين شامى بسيار خوشمزه را ازصفا خانوم عزيز ياد گرفتم و همينجا هم از صفا خانوم تشكر ميكنم .



طرز تهيه : 
ابتدا لوبيا چشم بلبلى را چند ساعت خيس كنيد . سپس همراه با ميزان مناسب آب و كمى نمك بپزيد تا زمانى كه كاملا نرم شود و پخته شود . سپس بعد از پخت آبكش كنيد تا كاملا آبش برود . 

 
 بعد همانطور كه گرم هست با يك وسيله مناسب مثل گوشتكوب يا غذاساز خوب له و پوره كنيد . در ظرف مناسب ديگه اى سيب زمينى و پياز را هم رنده كنيد و كاملا آب آنها را هم بگيريد . 



 حال به سيب زمينى و پياز رنده شده ، لوبياى چشم بلبلى له شده ، جعفرى خرد شده ، آرد نخودچى ، نمك و فلفل ، كمى زردچوبه و پودر تخم گشنيز و پودر زيره سياه را اضافه كنيد و خوب همه مواد را با هم ورز دهيد تا مخلوط و يكدست شوند .



  سپس شما بايد خمير شامى رو كه آماده كرديد بگذريد يك كنار تا استراحت كند و مزه ها با هم خوب مخلوط شوند . پس از استراحت از خمير شامى برداريد و با دست فرم دهيد و در روغنى كه گذاشتيد خوب داغ شده با حرارت كم سرخ كنيد .


و در آخر هم باید بگم من کمی والک خورد شده همراه جعفری به این شامی اضافه کردم . و نکته آخر هم اگر دوست دارید شما هم اون ترشی مخلوط  دلبر رو که توی عکس میبیند را درست کنید میتونید به اینجا بروید و دستورش را ببینید .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر