مواد لازم :
آرد سفيد ٢٠٠ گرم
پودر قند ١٠٠ گرم
روغن جامد ١٠٠ گرم
روغن مايع ٣٠ گرم
وانيل و يا پودر هل به دلخواه ١/٤ قاشق چايى خورى
پودر پسته و تخم خرفه به دلخواه
پودر كاكائو و زعفران غليظ آب شده به ميزان لازم
طرز تهيه :
در ابتدا در ظرفى مناسب پودر قند الك شده و روغن جامد را با همزن برقى هم بزنيد و مخلوط كنيد تا سبك و سفيد شود . وانيل يا پودر هل را هم اضافه و مخلوط كنيد . در اين مرحله همزن را كنار بگذاريد و آرد را كم كم اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد .
در نهايت هم روغن مايع را بريزيد و هم بزنيد تا بخورد خمير برود . خميرتون بايد به اندازه اى نرم باشد كه بتونيد با ماسوره شكوفه بزنيد و اين بستگى به روغنى داره كه استفاده كرديد داره به هيچ عنوان كره را جايگزين نكنيد در نهايت اگر ديديد خمير سفت هست كمى روغن مايع اضافه كنيد .
در آخر هم خمير را به سه قسمت تقسيم كنيد يك قسمت همينطور سفيد بماند و يكى را با زعفران غليظ آب شده مخلوط كنيد و يك قسمت را هم با كمى پودر كاكائو مخلوط كنيد تا شيرينى هاتون در چند رنگ باشد .
اگر ديديد بعد از اضافه كردن زعفران يا پودر كاكائو خمير كمى سفت شد از چرخ گوشت رد كنيد تا نرم شود . داخل سينى فر كاغذ روغنى بگذاريد شيرينى را در قيف ريخته و با فاصله شكوفه بزنيد .
روى شيرينى ها ميتونيد كمى تخم خرفه يا پودر پسته بريزيد. سينى فر را داخل فر از قبل گرم شده ١٧٥ درجه به مدت ١٠ تا ١٥ دقيقه قرار دهيد .
بعد از پخت بگذاريد كاملا شيرينى در همون سينى فر سرد شود و بعد برداريد چون خيلى نرم هست و پودر ميشود .
نکته دیگه اینکه اگر میخواهید عکس روغن قنادی که من استفاده کردم رو ببینید اینجا کلیک کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر